VANJA SE OGLASILA POSLE SGANDALA: Sergej će zbog ovoga propasti u zemlju!
Foto: Printscreen Instagram

Oglasila se

VANJA SE OGLASILA POSLE SGANDALA: Sergej će zbog ovoga propasti u zemlju!

Da li će Sergej da razume šta je Vanja htela da kaže?
Objavljeno:

Već smo pisali o Sergejevom napuštanju Beogradske nedelje mode na kojoj je pevačica Vanja Mijatović bila počasni gost. Naime, Sergej Trifunović je usred pesme ustao i otišao.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Svi prisutni su to primetili, kao i sama pevačica koja je tim povodom na svom Fejsbuk profilu objavila dugu poruku.

Istakla je da i dalje ceni i poštuje njegov rad, ali i da ga smatra za omiljenog glumca, kao i da razume što se njemu ne dopada njena muzika.

- Žao mi je što u svetu različitosti i dalje težimo za osudama nečeg što odbijamo da razumemo ako već nemamo potrebu nešto da prihvatimo i uvažimo. A pogotovo kada je reč o umetnosti, pa još kada ona nailazi na nerazumevanje nekog ko je i sam umetnik. Muzika odavno ne poznaje granice i uvek se delila na dobru i lošu. Percepcija doživljaja i karakterisanja nečeg da je loše ili dobro je uvek stvar individualne prirode čoveka. Sergej ima potpuno razumevanje sa moje strane što mu se ne dopada muzika kakvu ja interpretiram. Nastalim "skandalom", nažalost izazvanim demonstrativnim Sergejevim gestom, doveli smo u pitanje sušinu tog okupljanja i na momente potisnuli humanost koja je zapravo te noći jedino bila važna. Nakon svega nadam se da će Sergej umeti na pravi način da protumači moje saopštenje i da će me pozvati bar na premijeru njegovog sledećeg filma ili predstave - navela je pevačica.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.