ČOVEK KOJI JE ZBOG GOCE ISPRAZNIO SAVA CENTAR I BIO NJENA DEVOJAČKA LJUBAV: Okrenuo joj je život naglavačke!
Foto: Marina Lopičić

niste znali!

ČOVEK KOJI JE ZBOG GOCE ISPRAZNIO SAVA CENTAR I BIO NJENA DEVOJAČKA LJUBAV: Okrenuo joj je život naglavačke!

Biznismen je tada sve uradio za Gocu!

Objavljeno:

Bivši dečko Goce Tržan, koji je svojevremeno bio glavna tema u domaćoj javnosti, kada je za jedan njen koncert kupio sve karte, kako bi pevala samo za njega. Bio je njena najveća devojačka ljubav, koja ipak nije opstala, a evo kako danas, posle svega pevačica govori o njemu.

Bivši dečko Goce Tržan, pred kojim je svojevremeno držala čuveni "koncert za jednu osobu", Dejan Dragojlović, bio je njena velika ljubav.

Goca Tržan
foto: Youtube

Iako je njen tadašnji menadžer Gane Pecikoza tvrdio da je reč o marketinškom triku,Goca je oštro reagovala, iznela svoju stranu priče i sa svojim kumom Pecikozom prekinula saradnju.

- Da je to istina mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su sklonjene karte za Sava Centar. Za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana posle zakazivanja koncerta. Toliko o marketinškom triku. U tom trenutku ja sam izdala album "Želim da se promenim". Radila sam utorak, sreda, četvrtak, petak, subota i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu - objasnila je Goca u emisiji "Iz profila".

Ipak, ljubav nije opstala, a Dragojlović i Goca krenuli su svako svojim putem.

On je pažnju javnosti ponovo privukao kada je bio hapšen tokom operacije "Kraba" zbog navodnih malverzacija sa nabavkom uređaja u Institutu za onkologiju i radiologiju. 2016. godine Dragojlovića je sud oslobodio ovih optužbi.

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.