JURIO MI JE ĆERKU MOTORNOM TESTEROM, jedva sam je izvukla: Kaja preživela pravi PAKAO! (FOTO)
Foto: Beta

trauma!

JURIO MI JE ĆERKU MOTORNOM TESTEROM, jedva sam je izvukla: Kaja preživela pravi PAKAO! (FOTO)

Katarina Ostojić Kaja podelila je sa fanovima na Instagramu da su ona i njena ćerka Nikolina doživele traumu tokom posete jednom bioskopu u Briselu
Objavljeno:

Kaja je postavila selfi fotografiju, pozdravila fanove, a potom napisala kako je manijak jurio posetioce bioskopa motornom testerom u duhu Noći veštica, a među uplašenim gledaocima filma bila je i njena ćerka Nikolina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Povela sam dete da gledamo film i onda je neki pametnjaković, koji je mislio da je duhovit, u duhu "Halloween"- a počeo da juri ljude sa motornom testerom po bioskopu, pojurio i moje dete. Ja sam znala da je fora i da je ceo bioskop bio dekorisan u duhu praznika, ali kao svaka majka koja na sve to pravi i najbizarnije filmove u glavi, pomislih da će, eto, možda neki psihopata da iskoristi tu atmosferu i napravi pokolj - napisala je Kaja i dodala da joj je u tom trenutku umalo pozllilo, ali da je skupila snagu kako bi pobegla s ćerkom od manijaka.

E, ovako ga ćale čuva: Seka objavila prvu fotku tata Veljka i malog Jakova! Vidi se ko ga kako vaspitava! (FOTO)

- Uglavnom, toliko mi je bilo loše da sam samo uhvatila Nikolinu za ruku i uletela u salu i tresla se tokom celog filma. Usred ovako napete atmosfere i gomile ludaka koji šetaju okolo, oni zbijaju takve šale - napisala je besna Kaja.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.