Kakav hiiiit: Snima se rimejk Grlom u jagode 2016! Glume Lukas i Nata, a Bane Bumbar je čuveni političar! (FOTO)
Foto: Printscreen, Espreso

Kakav hiiiit!

Kakav hiiiit: Snima se rimejk Grlom u jagode 2016! Glume Lukas i Nata, a Bane Bumbar je čuveni političar! (FOTO)

Posle 40 godina od snimanja originala, sastavila se i nova postava čuvene serije
Objavljeno:

Glumac Branko Cvejić kaže da je Bane Bumbar, po kome ga i danas ponekad nazovu, bio običan momak, pripadnik srednje klase.

- On nije bio ni heroj, ni antiheroj. Ušao je u partiju kada je to bilo važno da dobije stan, da dobije posao, oženio se, gajio decu...

Šta bi danas bio Bane Bumbar? Penzioner koji nema za lekove? Mrzi sve vlasti? Mrzi nacionalizam ili ulazak u EU. Ili je Bumbar na stavu "I Kosovo i EU?

Danas bi Bane Bumbar, kaže Cvejić, bio verovatno član vladajuće stranke i, recimo, neki lokalni funkcioner u Vrnjačkoj Banji ili tako negde...I to nas je inspirisalo da dodelimo neke uloge!

Da počnemo od najvećih!

Tale Surovi

foto: Printscreen

Kaskader Tale Surovi, bio je stari šmeker iz kraja koji je često imao dobre savete za klince, a svi pamte onaj koji je dao Banetu Bumbaru: “Udaraj glavom u zid, rizikuj... kada dođe dete, onda nema zajebancije”.

Ko bi bio idealniji Tale od Milutina Mrkonjića!

Prošao sito i rešeto, sve zna, nosi kožnu jaknu druži se sa narodnjacima i ima ljubavnicu pevačicu. Pa potpuna pobeda!

foto: Filip Plavčić

Goca

foto: Printscreen

“Naivna kao francuska sobarica” to je pravi opis slatke plavušice Goce, Banetove prve ljubavi i Ušketove žene. Sve kao odličan đak, čita Desanku Maksimović, a ovamo ne zna se sa kim se... U srednjoj se opasno ložila na Baneta, posle se smuvala sa Ušketom, pa bi se onda opet s vremena na vreme kresala sa Banetom. Ispod Mire, trista vire...

Nekako nam je prva na pamet pala Nataša Bekvalac. Lepa, umiljata, novosadska barbika. Bila je u braku sa vaterpolistom, preživela sa njim najteže dane, ali svako ko je radio u medijima makar malo zna koliko je otkačena. To je to! Bingo!

foto: Story arhiva/Marko Poplašen
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.