Ovako rijaliti vide novinari koji žive od njega: Šef me naterao da gledam Snajke, odlepila sam, a onda od njih naučila 1 važnu stvar!
Foto: Printskrin/Happy

realnost bez šarenila

Ovako rijaliti vide novinari koji žive od njega: Šef me naterao da gledam Snajke, odlepila sam, a onda od njih naučila 1 važnu stvar!

Neki vole rijalitije, neki ih mrze, ali imaju pravo izbora - da ih prate ili ne. Ali, evo kako ovakve programe vide novinari, koji nemaju izbora - oni moraju da ih prate!
Objavljeno:

Ne, nisam gadljiva na rijaliti programe, ni na starlete, ali problem je potpuno drugačije prirode.

Postoji dobra šansa da če me ovaj tekst koštati, bukvalno, jer i posle nedelju dana od početka prikazivanja, ja sam po prvi put tek sada pogledala rijaliti "Snajke" i to samo zato što me je glavni urednik naterao. Dobro nije baš pao mobing, fino me je zamolio, al gde smem da odbijem?

Inače, radim na šoubizu.

To je kao da radite na vestima, a ne pogledate nikada Dnevnik.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Da se vratim na temu. Iz nekog do sada nerazjašnjenog razloga počela sam da gledam TV jedne večeri (inače ne gledam tv, da glupo zvuči, ali pored interneta, kome to treba?) Šaltam one kanale, kao da je život i smrt u pitanju i na svakom ostajem najduže 2 sekunde, a onda "ubadam" TO!

Rijaliti "Snajke"! Novo čedo TV Happy. Da se razumemo, svaka čast njima što su se ovoga setili, jer ovo je džek pot rejtinga u našoj zemlji.

- Mene uzbuđuje kada me muškarac vuče za kosu i kada me grebe!

Ovo je prva rečenica koju sam čula od neke plave sisate ribe. Kadar prelazi na ženu od brat-bratu 5 banki koja je, kasnije shvatam i keva nekog pevača i tu je da se uda, snajka...Mrtva hladna sedi i kreči se na trosedu bez gaća.

Mislite da se zezam? Ne, ovo je tek bio početak, ali kako da ne nastavim da gledam ovo ludilo?

foto: Printscreen
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.