SRPSKI MANEKEN HODAO PO PISTI DOK JE PO NJEMU PADAO GRAD! Ogromna OLUJA, svetska ELITA bežala dok je REVIJA TRAJALA
Foto: Printscreen Instagram

AUUUU!

SRPSKI MANEKEN HODAO PO PISTI DOK JE PO NJEMU PADAO GRAD! Ogromna OLUJA, svetska ELITA bežala dok je REVIJA TRAJALA

Počela je oluja, a gosti su krenuli da beže u panici dok je na njih padao grad.

Objavljeno:

Dvadesetčetvorogodišnji Denis Jovanović trenutno važi za najuspešnijeg i najtraženijeg modela i manekena sa naših prostora. Osim mnogobrojnih kampanja u Srbiji i regionu, ovaj ambiciozni mladić proslavio se i u svetu, gde je radio za najuticajnije modne brendove. Poslednja u nizu je revija o kojoj trenutno bruji ceo svet.

Modna kuća "Dolče i Gabana" odlučila je da svoje poslednje kolekcije visoke mode predstavi na mestu koje do sada ne pamti takav događaj. Za lokaciju su odabrali Trg Svetog Marka u Veneciji, a među 400 zvanica našao se sam krem svetskog društva - od superbogatih ljudi, preko pevača, do mnogobrojnih glumaca i influensera. Dženifer Lopez, Pi Didi, Kris Džener, Kortni Kardašijan, Doža Ket, Monika Beluči, Kristijan Bejl i Helen Miren samo su neke od zvanica po pisanjima stranih medija.

Sve je odisalo luksuzom kraj čuvenog Arsenala, gde se inače održava i Bijenale, a onda se nebo otvorilo tokom muške kolekcije "Alta Sartoria" i nastao je poptuni haos.

Počela je oluja, a gosti su krenuli da beže u panici dok je na njih padao grad. Ovo nije sprečilo hrabre muške modele da pokažu svoju profesionalnost. Finale revije odradili su do samog kraja, zbog čega su bili pozdravljeni aplauzom. Svet je obišla ova vest, a mnogi su pratili reakcije poznatih ličnosti koje su se našle na događaju.

Mladi Jovanović podelio je na svom Instagram profilu utiske i nekoliko slika i snimaka sa revije, a u objavi je objasnio i neprijatnu situaciju u kojoj se našao.

-Kada krene oluja usred revije i led sa neba pada i udara pravo u glavu, a to ne poremeti nijednog od vas, e to je onda pravi profesionalizam. Ponosan sam na sve modele koji su ovo izneli kao pravi vojnici. Ovo je bila najbolja revija ikada - započeo je Denis, a zatim tagovao Vina Dizela i zahvalio mu se:

-Hvala što si ostao do samog kraja - napisao je Jovanović.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.