POGLEDAJTE KAKVA JE LEPOTICA SESTRA UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ: Manekenka koja osvaja svet! SRPSKA SIDNI KRAFORD!
Foto: Printscreen / Facebook

otkriveno

POGLEDAJTE KAKVA JE LEPOTICA SESTRA UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ: Manekenka koja osvaja svet! SRPSKA SIDNI KRAFORD!

Sestra pokojne pevačice hara modnim pistama.

Objavljeno:

Manekenka Bojana Krsmanović uveliko osvaja svet i važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih žena današnjice. Rođena je Beograđanka, odrasla je u Krnjači, a malo ko zna da je ova lepotica sestra ubijene pevačice Jelene Marjanović (devojačko Krsmanović).

Bojana se modelingom bavi od 14. godine, osvojila je prvo evropsko tržište, a zatim karijeru nastavila da gradi u Americi. Osim što hara svetskim modnim pistama, slikala se za mnoge poznate svetske magazine, među kojima je je i "Sports Illustrated".

Bojana Krsmanović
foto: Instagram

Lepa Bojana je sestra od strica ubijene pevačice Jelene Marjanović, devojačkog prezimena Krsmanović, koja je 2. aprila ubijena na nasipu u Borči, a čije ubistvo i dalje nije rasvetljeno.

Svet je osvojila svojom lepotom, seksi oblinama, a na Instagramu ima 356.000 pratilaca i redovno objavljuje fotografije kojima i dokazuje zbog čega je među svetskim lepoticama.

Bojana Krsmanović
foto: Instagram

Nakon tragedije koja je zadesila njenu porodicu, Bojana je alarmirala sve iz Amerike kako bi pronašli ubicu njene sestre, ali nažalost, bezuspešno. Bojana ima 24 godine i mnogi je nazivaju srpskom Sindi Kraford.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.