ČUVENI BENJAMIN KOJI JE U PAROVE UNEO PIŠTOLJ SADA ULAZI U ZADRUGU: Odmah ispao NEPISMEN!
Foto: Dragana Udovičić

foto dana

ČUVENI BENJAMIN KOJI JE U PAROVE UNEO PIŠTOLJ SADA ULAZI U ZADRUGU: Odmah ispao NEPISMEN!

- Znaš li da mi je Miljana tražila 600 evra da učestvuje u emisiji. Ma, 'ajde, Miljana, daleko ti lepa kuća bila! - ispričao je on

Objavljeno:

Nekadašnji učesnik "Parova", Sarajlija Benjamin Spahović, koji je nedavno izašao iz zatvora, najavio je ulazak u "Zadrugu 5".

Ovim povodom gostovao je na jednom internet radiju, a tokom emisije, voditelj je podsetio na veliki skandal koji se odigrao u vili "Parova", kada je Benjamin mahao pištoljem pred drugim učesnicima. On je pitao Spahovića da li će i u "Zadrugu" poneti oružje.

Ono što je svima zapala za oko je činjenica da je Benjamin na svom Instagram profilu najavio svoj ulazak, ali vrlo nepismeno, te je tako "Očekujte neočekivano" napisao "Očekuj te neočekivano"

Benjanim Spahović
foto: Printscreen

- Nema potrebe za tim. Nato stoji iza mene - našalio se Benjamin.

On je tokom emisije istakao da ne želi da komentariše rijaliti igrače koje lično nije upoznao i najavio da će praviti haos, ali i da će biti dobar prema svima koji prema njemu budu dobri. Razgovor je u jednom trenutku doveo i do Miljane Kulić, a voditelj je otkrio zanimljiv detalj u vezi sa njom.

- Znaš li da mi je Miljana tražila 600 evra da učestvuje u emisiji. Ma, 'ajde, Miljana, daleko ti lepa kuća bila! - ispričao je on.

- Svaka joj čast kad ima tako visoko mišljenje o sebi! - glasio je Benjaminov komentar, a ceo razgovor možete poslušati u videu:

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.