ZORICA MARKOVIĆ PROGOVORILA O VEZI SA MLAĐIM MUŠKARCEM: Ispričala i kakav je u krevetu, tvrdi da je PO POTREBI!
Foto: Yotube

HIT

ZORICA MARKOVIĆ PROGOVORILA O VEZI SA MLAĐIM MUŠKARCEM: Ispričala i kakav je u krevetu, tvrdi da je PO POTREBI!

Ne volim to u zadnje vreme da kad mi lepe ovu piletinu, ali šta ću. "Džukela" zna da je meni srce krenulo ka drugom i ja to otvoreno kažem

Objavljeno:

Zorica Marković je jedna od najlegendarnijih pevačica narodne muzike, a sada se pohvalila da je u ozbiljnoj vezi već 13 godina, za kog ima i poseban nadimak.

To je veza bez obaveza i veruj mi to je veza koja najduže traje, on ne voli da se eksponira, ja ga zovem "Džukela", jer on to i jeste - rekla je pevačica kroz smeh.

Zorica Marković
foto: Damir Dervišagić

To je naša interna šala, mi se smejemo tome. Svima je čudno, ali nama je simpatično i drago. Ne volim to u zadnje vreme da kad mi lepe ovu piletinu, ali šta ću. "Džukela" zna da je meni srce krenulo ka drugom i ja to otvoreno kažem. Ljudi treba tako da rzgovaraju bili oni u vezi ili u braku. Nisu stvari izmakle kontroli, na njemu je sada sve da ređi. Lepo funkcionišemo, ja njemu ne peglam, ne perem veš suđe, rekla sam da mu to radi kućna pomoćnica, starija je, pa ne moram da se brinem. Vidimo se kad ko može, kad ima potrebe i se*sualno i za ozbiljnije stvari i problemi da se reše. Zajedničke ili moje, uglavnom smo kod njega, meni kad sve dosadi imam oazu mira, ali sve je opušteno i mirno, imam poverenje u njega, kao i on u mene - izjavila je Zorica.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.