OTKRIVENO KO JE DEČKO ROMANE PANIĆ! Pevačica posle skandala sa bankomatima UHVAĆENA sa NJIM ispred kluba!
Foto: Aleksandra Čolić

opa!

OTKRIVENO KO JE DEČKO ROMANE PANIĆ! Pevačica posle skandala sa bankomatima UHVAĆENA sa NJIM ispred kluba!

Držali se za ruke!

Objavljeno: 07:41h

Romana Panić konačno je uslikana s dečkom Filipom Mrkajićem! Paparaco Kurira je pevačicu sa izabranikom, s kojim je uhapšena prošle godine u Australiji zbog krađe novca sa bankomata, fotografisao u Banjaluci ispred jednog noćnog kluba.

Pevačica je nekoliko dana ranije došla u svoj rodni grad jer je imala i nastup na privatnom slavlju, nakon kojeg je rešila da se provede s dečkom, prijateljima i saradnicima. Pevačica je razgovarala s dečkom, za kojeg su ljudi koji ga poznaju potvrdili da je u pitanju Mrkajić.

Romana Panić
foto: Nemanja Nikolić

Oni su nekoliko minuta proveli u priči, sve dok ih jedna devojka nije pozvala da krenu. Tada su se uhvatili za ruke, ali je Romana, čim je spazila našu ekipu, pustila svog dečka i ruku stavila u džep. Bila je nasmejana, prišla je i porazgovarala, a on se sklonio.

Svi zajedno su šetali gradom, međutim, pevačica se konstantno osvrtala i gledala u novinarske ekipe nadajući se da je nismo uslikali sa dečkom.

Romana Panić
foto: Nemanja Nikolić

- Ovde mi je uvek lepo, volim da dođem, makar jednom mesečno. Ovaj put to je bilo i privatno i poslovno, pevala sam na jednoj privatnoj zabavi. Leto provodim malo radno, malo paradno. Kao i svi. Meni je trebalo godinu dana da počnem da radim i od septembra počinjem sa pripremama novih pesama, to je u planu. Mene publika voli i poštuje, to mi je najbitnije - rekla je Romana za Kurir, ali o dečku nije zucnula ni reč.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.