Dvojnici naših zvezda: Ko je prava JK, na koga liči Ksenija, a ko je Veljkov brat?
Foto: Nebojša Mandić, Printskreen/youtube, facebook/Mališ Darko Darkan

Pljunuti!

Dvojnici naših zvezda: Ko je prava JK, na koga liči Ksenija, a ko je Veljkov brat?

Sličnost je neverovatna, a kod nekih nećete ni provaliti razliku
Objavljeno:

Neki naučnici saopštili su da svako na svetu ima svog dvojnika. Ova tema je super i opisana u seriji "Vampirski dnevnici", a ako niste gledali, ne mogu ni da objašnjavam - pogledajte.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bilo kako bilo, neke srpske zvezde imaju neverovatnu sličnost sa nekim iz inostranstva, ali nisu dvojnici samo "tako daleko", ima ih i po Srbiji.

foto: Profimedia, Dragan Kadić

Vest da je umro Cecin dvojnik uzburkala je društvene mreže, naime reč je o muzičaru koji je obeležio pop muziku devedesetih godina Pit Burns. On je imao 300 plastičnih operacija i bukvalno je postao dvojnik Cece Ražnatović.

Ovo nas je nateralo da pronađemo i ostale dvojnike naše estrade, a ima ih...

Aca Lukas i Bono Voks

foto: Damir Dervišagić, Profimedia

Krećemo sa nekrunisanim kraljem žive svirke Acom Lukasom. Fizički alter ego srpske folk zvezde je niko drugi do frontmen irskog rok benda “U2Bono Voks. Godinama ranije kružila je priča da ova dvojica džetsera liče jedan na drugog. Navodno, kada je Lukas putovao avinom za Čikago, stjuardese tog leta su pomešale Acu sa Bonom, a kao “nagradu” dobio je VIP tretman

Veljko Ražnatović i Marko Stantić iz Subotice

foto: Printscreen

Da li se sećate takmičara iz "X Faktora" koji je čak i dobio poljubac od Aleksandre Radović? Ne? Pa da vas podsetimo.

Ovaj talentovani mladić je svojevremeno izazvao mnoštvo komentara na tviteru na račun svog izgleda. Internet zajednica u prvi mah je bila ubeđena da je reč o sinu Cece Ražnatović, odnosno da se Veljko prijavio na ovo takmičenje, a kada su shvatili da nije, usledile su priče da liče kao da su rođena braća.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.