OTKRIVENO KO JE DEVOJKA SA KOJOM MILOŠ BIKOVIĆ PROVODI VREME: Bila je misterija, a sada...
Foto: Instagram

OPA

OTKRIVENO KO JE DEVOJKA SA KOJOM MILOŠ BIKOVIĆ PROVODI VREME: Bila je misterija, a sada...

Mnogi su pomislili da je to Bikovićeva nova devojka, međutim, on se tim povodom nije oglašavao već nastavio da uživa u životu

Objavljeno:

Miloš Biković, bio je u žiži javnosti nakon što su ga bivše devojke optužile da se loše ophodio prema njima. Međutim, glumac je očigledno rešio da ga te priče ne dotiču i otišao na odmor, a neke fotograijfe sa letovanja privukle su veliku pažnju javnosti

Naime, jedna fotografija koju je objavio, na kojoj je napravio selfi, izazvala je reakciju javnosti zbog toga što se u pozadini vidi devojka u crnoj haljini, sa zelenom tašnom. Mnogi su pomislili da je to Bikovićeva nova devojka, međutim, on se tim povodom nije oglašavao već nastavio da uživa u životu.

Ipak, sada je otkriveno ko je ta devojka. Misteriozna brineta sa kojom Biković provodi vreme u Hrvatskoj je zaprvo njegova kuma Andrijana, koja i sarađuje sa njim. Ona je na svom nalogu na Instagramu objavila fotke sa Milošem, a evidentno je da uživaju.

Podsetimo, ruska plesačica Arina Vološina nedavno je glumca predstavila bezosećajnim egocentrikom, koji ne mari za tuđa osećanja, te je istakla da je zbog njega izgubila godinu dana svog života.

Bonus video:

00:32

OVO JE MEHMED, BEBA NASTALA OD ZAMRZNUTOG EMBRIONA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.