GOCA BOŽINOVSKA POTPUNO ISKRENO: Dok je Mirko slavio, ona se tresla i PLKALA!
Foto: Printscreen

AU

GOCA BOŽINOVSKA POTPUNO ISKRENO: Dok je Mirko slavio, ona se tresla i PLKALA!

Tresla sam se i drhtala, ali sam rekla sebi da moram da se smirim, ali kada sam videla nasmejanu Bojanu, onda mi je bilo lakše

Objavljeno:

Pevačica Goca Božinovska opisala je kako se osećala kada je od sina Mirka Šijana i njegove partnereke Bojane Rodić dobila unuka, kome su ponosni roditelji dali ime Zoran.

Goca i njen sin organizovali su ovim povodom proslavu u svom domu u Surčinu, a žurka uz trubače, baklje i živu svirku trajala je do jutra. Božinovska je sada otkrila kako je reagovala kada je saznala da se Bojana porodila.

- Plakala sam, jer mi nismo očekivali da će se sada poroditi. Trebalo je da se porodi krajem meseca, čak su i zakazali carski rez, međutim, kada su otišli na pregled, sve je bilo gotovo. Mali Šijan je žurio da dođe na svet, lutkica babina. Plakala sam i kada su stigle posteljine i kada sam videla da na kutiji piše Zoran - rekla je Goca.

Pevačica je istakla da jeje svašta kupila unuku, a zatim opisala i kako je Mirko reagovao kada je čuo lepe vesti, da je postao otac.

Goca Božinovska
foto: Youtube

- Radovao se i skakao po kući, a ja sam ga gledala i plakala od sreće. Imala sam osećaj kao da su mi ćerke Jelena i Zorana otišle na porođaj. Tresla sam se i drhtala, ali sam rekla sebi da moram da se smirim, ali kada sam videla nasmejanu Bojanu, onda mi je bilo lakše - ispričala je Goca i dodala da se ponosi Bojanom.

- Ma samo sam je gledala, prelepa mi je bila... Bojana je moja lutka, jako sam ponosna na nju i srećna što je baš ona deo moje porodice, to je sada moje dete - istakla je Božinovska.

Goca se ne oseća kao klasična baba, ali će za svog unuka uvek biti baka, te prokomentarisala da li je neko od gostiju falio na slavlju.

- Bili su oni koji je i trebalo da dođu, hvala im svima što su uz nas u dobru i zlu jer to su prijatelji za ceo život - zaključila je Goca za Alo.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.