GOCA BOŽINOVSKA SE TRESE I PLAČE: Pevačica otvorila dušu!
Foto: Youtube

čestitamo, bako!

GOCA BOŽINOVSKA SE TRESE I PLAČE: Pevačica otvorila dušu!

- Jesam, kako nisam. Plakala sam kad su stigle posteljine i na onoj kutiji piše "Zoran" - iskrena je Božinovska koja tvrdi da nije štedela na unuku

Objavljeno:

Goca Božinovska danas je postala baka i nije krila suze zbog rođenja dečaka kojem su njena snaja Bojana i sin Mirko dali ime po njenom pokojnom suprugu- Zoran Šijan.

Poznata pevačica pred kamerama jednog portala priznala je da je odavno sve spremno za bebu, da sada počinje slavlje i da je ona kupila mnogo toga:

- Tek sada počinje, ja moram sada da dočekam goste - kazala je euforična Goca i otkrila da su sve spremili za dolazak novog člana:

Mirko Šijan, Bojana Rodić
foto: Instagram printscreen

- Sve je spremno za bebu još pre mesec dana. Ja sam prvo plakala u petak, jer sam očekivala da će biti 20. avgusta, tad smo očekivali da se porodi. Međutim, kada su otišli u petak na pregled, to je već bilo gotovo. Pa žuri mali Šijan...- kroz osmeh priča Goca i dodaje da je ponovo jutros plakala kada se Bojana porodila:

- Jesam, kako nisam. Plakala sam kad su stigle posteljine i na onoj kutiji piše "Zoran" - iskrena je Božinovska koja tvrdi da nije štedela na unuku i da mu je svašta poklonila:

- E, šta nisam, svašta - kaže Goca i otkriva kako se njen sin Mirko ponašao kada je saznao da je postao tata:

- On se prvo radovao, skako, urlao u iščekivanju. Mirko je sve vreme skakao, skakao, aja sam sve vreme pklakala. kao da mi je otišla Jelena i Zorana na porđaj, aj sam takav osećaj imala. ja sam se tresla, drhtala i ispkalakala i onda sam rekla sebi:"Daj bre, imaš danas naporan dan, nema plakanja". U stvari kad sam videla Bojanu nasmejanu, sve mi je bilo..- izjavila je Goca i otkrila da li će unuku dozvoljavati da je zobe "baka":

Bonus video:

00:44

TEA TAIROVIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI! Pevačica se otrovala, AGONIJA TRAJALA 14 SATI: Bila sam slaba, a onda i KOLABIRALA!

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.