KARLEUŠU U BUDVI NAPALI ORUŽJEM, IMALI SU ZAHTEV KOJI JE ONA ODBILA: Sada je ponovo došla, objavila je i FOTKU!
Foto: Damir Dervišagić

OPA

KARLEUŠU U BUDVI NAPALI ORUŽJEM, IMALI SU ZAHTEV KOJI JE ONA ODBILA: Sada je ponovo došla, objavila je i FOTKU!

JK je na bini izvodila svoje najveće hitove kada joj je traženo da sa iste siđe

Objavljeno:

Jelena Karleuša duži niz godina nije nastupala u Budvi jer je doživela strahovitu neprijatnost.

Pevačicu je vatrenim oružjem napao suvlasnik diskoteke u tom crnogorskom gradu. JK je na bini izvodila svoje najveće hitove kada joj je traženo da sa iste siđe, a nakon što je odbila, suvlasnik diskoteke je ustao i krenuo oružjem na nju, ali je sukob izbegnut brzom intervencijom Jeleninog obezbeđenja, pisali su tada mediji.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Gavrilo Leković zvani Leko, ime je čoveka koji je tada navodno pištoljem nasrnuo na Jelenu. Kako su mnogi preneli, Leko je ime koje je u tom trenutku bilo dobro poznato crnogorskoj policiji, jer je bio visokopozicionirani predstavnik podzemlja.

Popularna pevačica se oglasila povodom nastupa koji je bio zakazan za 24. jul, ali zbog kritične epidemiološke situacije u Crnoj Gori on je odložen za današnji dan.

- Posle godina i godina zaobilaženja Budve, zbog neprijatnosti koje sam iskusila na davnom poslednjem koncertu (gde sam srećom imala desetoricu iz obezbeđenja) odlučila sam da ponovo nastupim u tom gradu. Inače, ja sam takva, dovoljno je neko pogrešno da mi se obrati, pa da ga precrtam, i to mesto i grad i državu... A, kamoli kad neko naoružan krene na binu. Ali, okej, loši ljudi su dobili šta su zaslužili, a ja se družim sa vama u Budvi - poručila je Karleuša tada.

Jelena je na društvenoj mreži objavila snimke iz aviona koji leti iznad crnogorskog primorja, a nema sumnje da će njena publika u Budvi biti oduševljena njenim dolaskom nakon mnogo godina.

- Zdravo, Crna Goro! Gori Budva večeras! - istakla je JK.

Bonus video:

02:11

MILICA MANDIĆ I ĐOLE ĐOGANI IMAJU NEŠTO ZAJEDNIČKO! Niko ne bi rekao da ih OVO povezuje!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.