Pa ovo je potpuni šou: Slike poznatih na Viberu su apsolutna pobeda - umiranje od smeha! (FOTO)
Foto: Printscreen

Joj!

Pa ovo je potpuni šou: Slike poznatih na Viberu su apsolutna pobeda - umiranje od smeha! (FOTO)

I oni imaju svoje "bisere"
Objavljeno:

Seka Aleksić

Poznato je da popularna pevačica Seka Aleksić obožava kućne ljubimce, zbog čega fotografija jednog od mnogobrojnih kučića krasi njen Viber nalog. Iako su mnogi pomislili da će Seka ovu fotografiju zameniti slikom svog sina Jakova koji će uskoro napuniti mesec dana, to se još uvek nije desilo – najverovatnije zbog toga što pevačica ne obraća pažnju na sporedne i manje bitne stvari, već svaki delić sekunde posvećuje svom prvencu.

foto: Printscreen

Katarina Grujić

Crnokosa pevačica Katarina Grujić ne razlikuje se mnogo od devojaka svojih godina, pa se na mrežama predstavlja u najboljem mogućem svetlu. Njena profilna fotografija jeste ona na kojoj Kaća ima jaku scensku šminku, sređenu frizuru i efektnu garderobu, pa verujemo da je zahvaljujući ovom izdanju njen Viber inboks prepun poruka, ali i propuštenih poziva.

foto: Printscreen

Radiša Trajković Đani

Jedan od najpopularnijih folk pevača na ovim prostorima odabrao je prilično zanimljivu fotografiju za ovu popularnu aplikaciju. Izgleda da ga je neko prepao dok ga je fotografisao, pa je zbog toga na njegovom licu ovakva mimika. Još jedna stvar koja je vrlo bitna Radiša Trajković Đani, kojeg mnogobrojni fanovi žele da vide na sledećem Exit festivalu, nije uvek dostupan, pa svi oni kojii žele da ga kontaktiraju moraju da imaju dosta sreće kako bi pogodili trenutak kada je folk zvezda “onlajn”.

foto: Printscreen

Aleksandra Prijović

Koju bi to Aleksandra Prijović fotografiju odabrala ako ne onu na kojoj razmenjuje nežnosti sa svojim dragim Filipom Živojinovićem?! Njihove zajedničke fotografije možete videti u svakim novinama, na društvenim mrežama, u TV emisijama, a gle čuda, videćete ih i ukoliko se odlučite da putem Vibera pozovete Aleksandru.

foto: Printscreen
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.