PO OVOME JE DRAGANA MIRKOVIĆ SPECIFIČNA I NIKO NE MOŽE DA JOJ STANE NA CRTU!
Foto: Goran Sivački

svaka čast!

PO OVOME JE DRAGANA MIRKOVIĆ SPECIFIČNA I NIKO NE MOŽE DA JOJ STANE NA CRTU!

Mnoge koleginice bi mogle na nju da se ugledaju.

Objavljeno: 08:01h

Folk diva Dragana Mirković je već nekoliko decenija jedna od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima. Osim što ima brojne hitove iz svoje bogate karijere, Luče iz Kasidola je specifično i po svom odnosu sa fanovima. Naročito onim najvernijim.

Naime, malo je poznato da Dragana na svojim koncertima često ima zahtev da ne bude razdvojena od svoje publike dok peva, tačnije da ne postoji razmak između publike i bine na kojoj ona peva. Kada organizatori to ne mogu da ispune, onda ova pevačica u toku koncerata čak i više puta silazi sa bine i ulazi među publiku i pozdravlja se sa svojim fanovima. Ali tu nije kraj.

Dragana Mirković
foto: Printscreen Instagram

Mnogi pevači posle svojih traže sporedne izlaze kako se sa svojom publikom sretali posle nastupa. S druge strane, Dragana ne samo što ima običaj da se satima posle koncerata fotografiše sa svojim fanovima, već joj ne pada teško ni posle nastupa da sa fanovima iz svog fan kluba druži posle koncerata.

– Dragana, ostani uvek takva. Nemaš sebi ravnu, a ni konkurenciju - naveo je jedan od fanova na društvenim mrežama nakon nedavnog Draganinog koncerta u Malom Zvorniku.

Dragana Mirković
foto: Insatgram printcreen

– Pre deset godina mi se ostavila mladalačka želja i upoznao sam je. Mislio sam da će vremenom "ljubav/energija/opčinjenost" postati manja ili prestati.... A, ona (me) ne prestaje! Štaviše, postala je veća. Uvek sam se pitao kako? Zašto? Koju to tajnu zna Dragana Mirković? Odgovor sam našao u uzajamnosti, poštovanju, neiskvarenosti.... Druže posle napornih koncerata, razgovori, fotografisanje, piće na pumpi u 3 sata posle ponoći... Odnos prema ljudima! Zahvaljnost. Poštovanje. Žena sve uzvrati duplo! - naveo je ovaj fan na "Instagramu" i tako potvrdio sve što smo prethodno naveli o tome kakav odnos folk diva ima sa svojom publikom.

Inače, Draganu ove nedelje očekuje novo druženje sa publikom. Reč je u koncertu u Žitištu koji će se održati u petak.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.