Mrka otkrio zašto je posetio urologa, a odgovor je šou: Išao sam da odsečem ku*ac, ali još uvek mogu da...
Foto: Stara pesma

Šok

Mrka otkrio zašto je posetio urologa, a odgovor je šou: Išao sam da odsečem ku*ac, ali još uvek mogu da...

On zaista nema dlake na jeziku
Objavljeno:

Ekipa emisije “Paparazzo lova” pratila je Anu tri dana, te su je snimili u ulozi Mrkinog vozača. Ona ga je odvezla do klinike, gde se Mrka zadržao neko vreme. Dok je on bio na pregledu, Ana je otišla do jednog restorana brze hrane po ručak, a zatim se vratila po svog izabranika, koji se zadovoljan ušao u automobil. Srećni par se nakon toga odvezao u nepoznatom pravcu. Sudeći po njihovim izjavama, političar nema nikakvih problema.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Print Screen Youtube

Mrka i Ana su nekoliko godina u srećnoj vezi i sve čine da pomognu jedno drugom. Koliko Ana podržava Milutina u njegovom poslu, toliko je i on posvećen kada je reč o njenoj karijeri.

Nakon što su Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić uhvaćeni kako odlaze u Klinički centar, na odeljenje urologije, političar je objasnio zašto je tamo bio. Naime, Milutin je svima koji brinu o njegovom zdravlju ironično poručio da se rešio svog polnog organa.

foto: Print Screen Youtube

- Išao sam da odsečem ku*ac, pa da dam ovima što se interesuju da me uhvate za njega. Ali i daljem mogu da ka*am, a ovi što se brinu neka me uhvate za ku*ac - rekao je uz osmeh Mrka.

Ipak, Ana je objasnila zašto su posetili lekara.

foto: Print Screen Youtube

- Sve je u najboljem redu kod Milutina. To je redovna kontrola, on mnogo vodi računa o svom zdravlju. Ovim daje primer svim muškarcima u njegovim godinama da se redovno kontrolišu - kaže Bekuta.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.