Najveći smarači estrade: Zvezde koje iskaču iz frižidera, a ni rođeni roditelji ne klikću na njih! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić

Ko?

Najveći smarači estrade: Zvezde koje iskaču iz frižidera, a ni rođeni roditelji ne klikću na njih! (FOTO)

Postoje jednostavne neke "zvezde" čiji život ili ono što imaju da kažu nikoga ne zanima
Objavljeno: 21:49h

Ne želimo da budemo surovi prema nekome ovim tekstom i to što se neke osobe nalaze na ovoj listi to ne znači da nisu talentovani, da nisu veliki umetnici, ali jednostavno kako bismo mi u redakciji rekli nisu "viralni".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Njihovi privatni životi, šta god da se dogodi jednostavno ne navodi publiku da "klikne" na njih i da pročita tekst. To je onaj momenat kada vas mi kao slažemo u naslovu i ne otkrijemo vam o kome se radi.

Pa jel shvatate zašto? Dobra je priča, ali vas jednostavno odbija određeno ime, pa mi moramo da se dovijamo na razne načine da vi kliknete!

1. Saša Kovačević

foto: Nebojša Mandić

Neverovatno je kojom brzinom njegovi spotovi i pesme dobijaju preglede na Jutjubu, ali kada se pojavi bilo koji tekst vezan za njegovo ime - ništa!

Saša Kovačević ima novu devojku, Saša raskinuo sa devojkom, Saša skočio sa mosta, Saša predstavlja Srbiju ne Evroviziji...Šta god da je naslov rezultat je isti. Jednostavno nikoga ne zanima i ako nema žene koja se ne seče na njegove pesme, ali potajno ga i muškarci slušaju kada ih ostavi devojka.

Znamo mi sve, nema laži nema prevare. Dakle šta je problem saSašom Kovačevićem? Otkrićemo...

2. Lena Kovačević

foto: Andreja Damjanović

Neverovatan talenat, glas anđela, a o lepoti Lene Kovačević nema šta ni da se priča - savršena žena, a sada moj urednik Dušan sigurno potvrdnu klima glavom.

Izgleda da jednostavno nije osoba koja pravi skandale, ali ne prave ih ni mnogi drugi, ali ljudi o njima vole da čitaju kao na primer o Vesni Trivalić.

Lena je čak i dete poznatog roditelja i opet - ćorak! Neverovatno je kako neki kvaliteti jednostavno ne mogu da se probiju na način koji bi trebalo, ali verujemo da Lena i napravi skandal to ne bi bilo u tim proporcijama kao da to uradi neko sa nula karijere, poput Anastasije Ražnatović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.