Sprska misica vodi tešku borbu sa rakom, a kada vidite šta je njen muž uradio, plakaćete kao kiša! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/karic_dijana

ljubav pomera granice

Sprska misica vodi tešku borbu sa rakom, a kada vidite šta je njen muž uradio, plakaćete kao kiša! (FOTO)

Nekadašnja misica Dijana Milojković, danas Karić, privukla je pažnju srpske javnosti kada je pre dve godine na takmičenju Word Next Top Model u Bejrutu osvojila čak dve titule mis Evrope i mis sporta
Objavljeno: 14:50h

Lepa Dijana se u međuvremenu udala, promenila prezime u Karić i danas vodi tešku bitku sa rakom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ova lepotica svoja iskustva rešila je da podeli sa javnošću, pa je pokrenula blog u kojem će otvoreno govoriti o borbi sa invazivnim karcinomom.

#tb ????

A photo posted by Ɗⅈℐɑℵɑ ℳⅈℒօℐƙօ۷ⅈć???????? (@karic_dijana) on

- Borba je za sada uspešna, znam da se kod nas slabo govori o tome, pa zato želim da svoja iskustva podelim sa vama. Vrlo rado ću odgovarati na sva pitanja i komentare i nijednu temu neću zaobići - rekla je Dijana u video snimku.

????www.dijanaslife.com????

A video posted by Ɗⅈℐɑℵɑ ℳⅈℒօℐƙօ۷ⅈć???????? (@karic_dijana) on

- Prošle godine mi je ustanovljena dijagnoza invazivni karcinom materice, a samo par meseci nakon toga i metastaze u limfnim žlezdama – u abdomenu i vratu. Iako su moje prognoze bile zastrašujuće, nisam ni jednog trenutka žalila sebe niti patila nad svojom sudbinom. Verovala sam u sebe i znala da ću izaći kao pobednik! Dakle prvi život sam živela punih 27 godina pre nego što sam otkrila da imam karcinom i drugi živim sada, mnogo jača, malo sebičnija i najsigurnija u sebe - napisala je ona.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.