NE ŽALI NI PARE: Mrka za Bekutinu žurku puko više nego Pamela za silikone!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Pravo iznenađenje

NE ŽALI NI PARE: Mrka za Bekutinu žurku puko više nego Pamela za silikone!

Samo - Ani ni reči ;)
Objavljeno: 09:31h

Poslanik Milutin Mrkonjić još jednom je dokazao koliko voli svoju devojku, pevačicu Anu Bekutu. On je opasno iskeširao kako bi je iznenadio afterpartijem nakon njenog koncerta.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako saznaje „Alo!“, Mrka je u dogovoru sa Aninim sinom Igorom zakupio salu u jednom hotelu u Beogradu, gde je pozvao sve njene prijatelje i kolege da im se pridruže nakon njenog koncerta u Centru „Sava“.

foto: Stara pesma

- On nije želeo da Ani otkriva bilo kakve detalje o slavlju koje je planirao da napravi u njenu čast. Njenim prijateljima je rekao gde da dođu i u koliko sati, ali da Ani ne govore ništa, već da se samo pojave.

Bekutin koncert pokidao: Karleuša i Šerif igrale kolo, publika padala u trans! (FOTO)

Milutin je u zakupljenu salu pozvao Anin omiljeni bend kako bi iznenađenje bilo potpuno. Mrka je naručio i ogromnu tortu i specijalnog kuvara, koji je danima pred parti osmišljavao poseban meni za goste. Milutin se o dekoraciji konsultovao s Aninim prijateljicama jer mu to nije jača strana - navodi izvor „Alo!“.

foto: Printscreen Instagram

Kada smo pozvali Milutina, on nam je poručio da ne želi mnogo da otkriva kako Ana ne bi saznala detalje. A, prema saznanjima ovog lista, Mrka je potrošio čak 10.000 evra za Aninu žurku. No, stari šmeker nije hteo da se hvali sumom.

- Neću mnogo da pričam, jer ako kažem bilo šta, onda to neće biti iznanađenje. To je Anin dan i želim da se posle koncerta oseća kao kraljica, a ja sam uvek spreman da učinim sve kako bi zaista bilo tako - kaže Milutin.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.