PEVAČICA SE RAZVELA, SMRŠALA VIŠE OD 30 KG, A TEK DA JOJ VIDITE NOVOG DEČKA: Na utakmici prikupi sve poglede!(FOTO)
Foto: Printscreen/youtube

sve oči uprtene u njih

PEVAČICA SE RAZVELA, SMRŠALA VIŠE OD 30 KG, A TEK DA JOJ VIDITE NOVOG DEČKA: Na utakmici prikupi sve poglede!(FOTO)

Svi su gledali u pevačicu na utkamici jer je izgledala savršeno.

Objavljeno:

Britanska muzička zvezda Adel na sve moguće načine izbegava mesta na kojima mogu da je fotografišu, ali nije mogla da odoli petoj utakmici NBA finala između Phoenix Sunsa i Milwaukee Bucksa na kojoj se pojavila sa novim dečkom.

Za svoj veliki večernji provod i jedno od retkih pojavljivanja u javnosti Adel je izabrala jednostavnu crnu kombinaciju koju je odlično uparila sa dugačkim kaputom.

Veliku utakmicu pratile su i druge slavne osobe, poput košarkaša Lebron Džejmsa, repera Lil Vejna i glumica i pevačica Vanesa Hadžens, koja je pevala himnu, a pevačica se zabavljala u društvu Riča Pola sportskog agenta Lebrona Džejmsa sa kojim se, kako pišu mediji zabavlja.

Adel je svoju sportsku stranu pokazala i tokom završnice Eura 2020., u kojoj se našla njena rodna Engleska, ali sreću i ushićenje koje je pokazala na snimku objavljenom na Instagramu nakon pobede protiv Danske na njenu žalost nije mogla pokazati i nakon finala protiv Italije.

Pevačica je prošle godine pokazala rezultate treninga i sirt dijete rođendanskom fotografijom na kojoj je vidno bila mršavija. Njen privatni trener je priznao da je smršala 30 kilograma.

Adel je 2019. godine priznala da se rastala od Simona Koneskog sa kojim je dobila sina Anžela Džejmsa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.