IVA GRGURIĆ OTKRILA PRAVU ISTINU O PRIVOĐENJU ZBOG PROSTITUCIJE! OTKRIVENA ISTINA: "Tačno je da sam bila..."
Foto: Espreso

oglasila se i ona

IVA GRGURIĆ OTKRILA PRAVU ISTINU O PRIVOĐENJU ZBOG PROSTITUCIJE! OTKRIVENA ISTINA: "Tačno je da sam bila..."

Nemam potrebu za bavljenjem najstarijim zanatom na svetu. - istakla je Grgurićeva.

Objavljeno:

Iva Grgurić, pobednica treće sezone "Zadruge" i nakon kraja ove sezone ne prestaje da intrigira javnost.

Veza sa rijaliti igračem Filipom Đukićem nije potrajala, a Iva je nakon nje počela da se provodi navodno na skupim i atraktivnim destinacijama, a ne krije ni da se podvrgla estetskim korekcijama lica kod hirurga, te sve objavljuje na svom Instagram profilu.

Iva Grgurić
foto: Nemanja Nikolić

Kako se prenosi, Iva je navodno pre dve nedelje privedena u policiju Crne Gore na informativni razgovor, pod sumnjom da se bavila najstarijim zanatom na jahti na kojoj je boravila:

- Iva je bila u Budvi sa još dve drugarice, a dane su provodile na skupoj jahti u društvu nekoliko imućnih momaka. Žurke i bahanalije koje su trajale danima inspirisale su meštane da ih prijave, a policija je Ivu i njene drugarice pod sumnjom da se bave prostitucijom privela na informativni razgovor - rekao je izvor za pomenute medije.

Nakon što su Iva i njene drugarice dale izjavu, puštene su, a ubrzo su i navodno napustile Crnogorsko primorje. Iva se pojavila na finalnoj žurki "Zadruge 4" te dala izjavu za medije:

- Tačno je da sam bila sa društvom na odmoru u Crnoj Gori, ali nije istina da se desilo bilo kakvo privođenje i hapšenje. Time se ne bavim, niti bih se ikada time bavila. Ja sve transparentno stavljam na svoj Instagram profil, jer nemam šta da krijem. Imam savršen posao i javna sam ličnost. Nemam potrebu za bavljenjem najstarijim zanatom na svetu - rekla je Grgurićeva za Allo.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.