Rekle DA i postale bogatašice! Zajedno teške 200 milijardi $: 10 Srpkinja koje su se udale za milionere! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Profimedia

al' ček da im vidite mužiće

Rekle DA i postale bogatašice! Zajedno teške 200 milijardi $: 10 Srpkinja koje su se udale za milionere! (FOTO)

Jeste da nije važno samo dobro se udati, a pod tim "dobro" naravno mislimo na materijalnu obezbeđenost, već je bitna ljubav, strast, privlačnost, da vas partner razume, da je dobar prema vama blabla...
Objavljeno: 22:31h

Madlena Zepter

Impozantno carstvo Filipa Zeptera koje gradi više od tri decenije, prostire se na pet kontinenata, broji više od sto filijala i zapošljava oko dvesta hiljada ljudi, a procenjuje se da mu kompanija donosi oko milijardu evra profita godišnje.

Koliko je njegova žena Madlena imala sreće verujemo da vam je jasno, a da joj sreća bude još veća osnovala je prvo privatno pozorište u Zemunu pod nazivom “Madlenianum”, a takođe je poznata kao veliki dobrotvor i mecena.

foto: Damir Dervišagić

Sada na red dolaze manekenke i modelsice i njihove milijarde...

Sandra Meljničenko

Sandra je udata za ruskog milijardera Andreja Meljničenka. Njegovo bogatstvo procenjuje se na 14,5 milijardi dolara, čime zauzima 97. mesto na "Forbsovoj" listi najbogatijih ljudi sveta, a deveti je najbogatiji čovek u Rusiji.

3 September 2005.. Wedding.. Friends.. Aleksandra & Andrey Melnichenko.. #aleksandramelnichenko

A photo posted by Petar Vladulovic (@petar_vladulovic) on

Modelsica je nakon udaje postala i više od modela, pa sad na revijama ima VIP status jer je sa većinom kreatora prijatelj, a najlepši poklon koji je do sada dobila od svog supruga je jahta vredna 30 miliona dolara.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.