PROMOCIJA PRVOG ALBUMA SLOBE RADANOVIĆA! PRIZOR SA MAJKOM RAZNEŽIO PRISUTNE: Verenica zablistala u plavoj haljini!
Foto: Espreso

veličanstveno

PROMOCIJA PRVOG ALBUMA SLOBE RADANOVIĆA! PRIZOR SA MAJKOM RAZNEŽIO PRISUTNE: Verenica zablistala u plavoj haljini!

Radanović pristigao sa majkom pod ruku, koja je uprkos bolesti došla da podrži sina i njegov album prvenac.

Objavljeno: 22:39h

Pevač Sloba Radanović izdao je večeras svoj prvi album, koji nosi simboličan naziv "Momak iz provincije", jer je on inače iz Zrenjanina.

Tom prilikom je na večerašnjoj promociji okupio je sve one sa kojima je blizak, a mnoge je raznežio dolazak njegove majke, Draginje, koja je uprkos zdravstvenim problemima došla da podrži svog sina, a sve vreme se oslanjala na šetalicu uz pomoć koje se i kreće.

U plavoj majici, belim farmerkama i crnim cipelama, Radanović je izgledao odlično, dok je grleći svoju majku ponosno pozirao ispred fotoreportera i medija.

1 / 4 Foto: Espreso

Na promociji su se takođe pojavili i Bora Santana, bivši učesnik rijaliti programa, s kojim je Radanović boravio u prvoj sezoni i ostao u prijateljskim odnosima. Mnoge je iznenadio dolazak i biznismena Dejana Pajića Makarone, koji je poznat po vezi sa starletom Tamarom Đurić.

Sloba Radanović
foto: Espreso

Brojni prijatelji i saradnici su se rado odazvali ovom događaju, a njegova verenica, Jelena Đurković, zablistala je dugoj i pripijenoj plavoj haljini, a izrez kod nogu je dodatno istakao njenu vitku i savršenu figuru.

1 / 3 Foto: Espreso

(Espreso/L.S. /E.B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.