STUDENTKINJE SU IZ MALOG GRADA DOŠLE U VELIKI KAKO BI PRODALE TELO: Tu je i DEBELI GMAZ željan IŽIVLJAVANJA!
Foto: Emilija Jovanović

milica opasnica

STUDENTKINJE SU IZ MALOG GRADA DOŠLE U VELIKI KAKO BI PRODALE TELO: Tu je i DEBELI GMAZ željan IŽIVLJAVANJA!

Od prostitutki se prave heroine, a svaka nova objava na Instagramu budi apetit.

Objavljeno:

Pozdrav dragi moji, hajde malo da govorimo o najstarijem zanatu, prostituciji.

Reč “prostitucija“ ušla je u svakodnevnu upotrebu krajem 18. veka. U starom i srednjem veku, seksualne usluge za novac pružale su konkubine (izdržavane ljubavnice) i kurtizane. Kurtizane i konkubine često su zauzimale visoke pozicije u tradicionalnim društvima. I dan danas prostitutke zauzimaju visoke pozicije u društvu, to je sasvim jasno, neke viđamo čak i na televiziji gde ih ugoste kao velike zvezde i uzore.

Da se razumemo, nisu sve prostitutke elitne, neke žene pružaju seksualne usluge u zamenu za televizor, popravku automobila ili pljeskavicu (imali smo primer u DNK emisiji u kojoj je devojka govorila da je pružala usluge ovog tipa za pljesku). Neke da bi preživele, neke da bi kupile heroin, a neke i da prehrane decu jer nemaju drugi izbor. Mada ja mislim da uvek postoji DRUGI IZBOR.

Milica opasnica
foto: Privatna arhiva

Rekla bih da postoje ”povremene prostitutke ili prostitutke zafalilo mi para” tj. one koje dosta često, ali neredovno, primaju novac za seks kao dopunu prihodima iz drugih izvora. Kao i da postoje “stalne prostitutke” kojima je prostitucija jedini prihod u životu. Bilo da su “uličarke”, “kućne prostituke”, elitne ili kako god, sve one imaju isti cilj, a to je novac. Samo se nekoj posreći da “vodi ljubav” u čistom krevetu, a nekoj na autobuskoj stanici.

Čula sam za dosta devojaka koje su iz manjih sredina došle u Beograd tj. džunglu i tu počele da se bave najstarijim zanatom. Pravdale su se da nemaju novca i za studije i za izlaske, a ja verujem da im je više trebao novac za kokain budući da su se sve brzo navukle partijajući po beogradskim splavovima.

Imam i jedan zanimljiv primer koji sam čula pre par dana, a od muke sam se nasmejala.

Jeca i Ceca su došle sa juga u veliki grad sa jednim ciljem, DAJ DA ZARADIMO PARE TAKO ŠTO ĆEMO PRODATI TELO. I uopšte to nisu krile. Išle su na splavove, hvatale ko sedi na boljim mestima i koliko novca ostavlja, a onda su polako prilazile i pravile biznis. Iznajmile su stan i počele da štancuju pare. Ono što je zanimljivo je da one to nisu krile, čak su se i hvalile. ”Baš smo se brzo probile”, često su znale da govore. Fakultet nisu zapostavile, već su nastavile da studiraju i budu uzorne ćerke, bar kad odu na JUG. Ja ih ne poznajem, priču sam samo čula, ali verujem da nisu jedini primer. Tačnije, znam da nisu.

Skoro sam čula i za najodvratniju priču ikad. Majka je podvodila svoju ćerku, jer nije više mogla sama sve da postigne. Ona je devojčicu duže vreme pripremala da se bavi prostitucijom, uz izgovor "da to svi rade". Navodno, ona joj je objašnjavala da u tome nema ničeg lošeg, da može dosta da zaradi i tako pomogne sebi i svojoj porodici. A kada majka, uzor i u tom trenutku jedini roditelj, tako govori, verujem da njeno dete misli da je to tako i aminuje sve što ona kaže. Kada je devojčica stasala dovoljno, mama joj je nalazila mušterije. U krevetu su bile zajedno, često su delile mušterije, a kod „mame“ su stajale pare. Ćerki je davala na kašičicu, čisto da se ne iskvari. Naučila ju je svemu, a devojka je dobijala batine ako ne radi kako mama kaže. Čula sam i da su uhapšene.

Milica opasnica
foto: Emilija Jovanović

Budući da živimo u jako kvarnom svetu, društvu u kom je materijalno najbitnije, ne čudi me da se na prostituciju tako žmuri i gleda kao na najnormalniju stvar. Od starleta koje su hapšene baš zbog toga se prave heroine, pojavljuju se u štampi, na Tv-u, a najviše me vređa kada narod kaže „mediji su krivi“. Ne, zapravo narod traži da se piše o starletama, prostitutkama kao i nekim morbidnim stvarima. Uvek je tuđa muka bila zanimljiva za čitanje, jer kad god se piše o uspešnim i obrazovanim ljudima čitanost bude minimalna, ali zato kada se piše o starletama koje su izbacile svoje gole grudi čitanost bude ogromna. Novinari slušaju šta narod želi da zna, pa onda o tome i pišu. Dakle, svi smo kvarni, ne samo mediji.

Devojčice i devojke čeznu da imaju to što imaju prostitutke, da žive luksuzno, nose najnovije brendirane krpice i putuju svetom. Znate, sa normalnim poslom u Srbiji to baš i nije moguće, a apetiti rastu posle svake objave na Instagramu. E pa za sve te devojke preneću neke „doživljaje„ o kojima su prostituke govorile. Za ovo vam treba želudac ili velika doza narkotika jer neće na vama biti uvek maneken već debeli gmaz željan iživljavanja.

Batine, pljuvanje, prebijanje, uriniranje po vama kao i ono drugo, šamaranje, drogiranje, silovanje, pretnje, ucene kao i osuda su tu svakodnevno. Devojke, kada vas plate oni ne žele da VODE LJUBAV, već da se IŽIVLJAVAJU. Tu su muškarci koji vam neće biti privlačni, ni fizički ni psihički, tu su muškarci koji svoje seksualne fantazije ne smeju da predlože ženi pa dođu kod vas, tu su muškarci koji samo žele da vas ponižavaju i vuku po ulici jer im je to smešno i zanimljivo, tu su muškarci koji žele da vas prebiju jer su taj dan bili malo nervozni.

Da se razumemo, mnoge žene u to ulaze svesno, sa ciljem da zarade novac za krpice i lep život. Ali nisu sve takve. Neke drugačije ne mogu da zarade za narkotike, neke su podvodili muževi, očevi, majke, babe, sestre, braća, a neke su izbačene na ulicu, bez škole i diplome, a društvo nema baš osećaj za takve stvari. Neke žene ne mogu da urade ginekološki pregled, neke ne žele, a neke brinu o tome poprilično (obično elitne). Neke nikada nisu imale seks sa kondomom i ne znaju šta je, dok neke nose u torbici više pakovanja. Neke znaju koja prava imaju, dok neke misle da je i najveće poniženje ok jer za drugo nisu čule.

Ja bih svakako legalizovala prostituciju, jer verujem da bi se tada znala prava ovih žena. Ginekološki pregledi bi bili obavezni. Plaćale bi porez, ali bi bile zdrave i zaštićene. U krajnjem slučaju to je njihov život, a ko smo mi da sudimo? Samo vas molim da dobro razmislite šta sve ovo donosi. Živite u Srbiji gde je prostitucija KRIVIČNO DELO, a verujem ni da vam makro nikada neće reći „dosta si radila za mene, idi sada uživaj u životu“.

Bonus video:

21:44

ESPRESO INTERVJU: Jelena Kostov

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.