VODITELJKA NOVE TV ZAPALILA HRVATSKO PRIMORJE! KADA SE IVANA SKINE GORI MORE,TOPE SE PLANINE: Božanstvena i magična
Foto: Prinstcreen

WOW!

VODITELJKA NOVE TV ZAPALILA HRVATSKO PRIMORJE! KADA SE IVANA SKINE GORI MORE,TOPE SE PLANINE: Božanstvena i magična

Nakon što je zatvorila stranicu svog rada na Novoj TV, omiljena voditeljika odlučila je napuniti baterije na Hrvatskoj obali.

Objavljeno: 11:54h

Svaki put kada Ivana Paradžiković (40) objavi neku sliku na društvenim mrežama stvori se prava pometnja među obožavateljima.

A još ako je na fotografiji u kupaćem kostimu - ludilo je zagarantovano.

Tako je bilo i ovog puta.

Nakon što je zatvorila stranicu svog rada na Novoj TV, tačnije u emisiji 'Provereno', omiljena voditelka je odlučila da napuni baterije na našoj obali.

Pre nešto više od nedelju dana javila se fanovima s Dugog otoka.

Trenutke svog uživanja ovjekovječila snimkom s dronom dok ona stoji na vrhu svetionika na Velom Ratu, najsevernijem delu otoka, u jednodelnom crnom kupaćem kostimu na jedno rame.

I ovoga je puta Ivana pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu, samo što ovoga puta u pitanju nije bio model na jedno rame, već onaj s dubokim dekolteom.

Za svoj je izgled, kao i svaki put do sada, dobila je više od 3000 lajkova i pregršt komplimenata poput: "Prelepa", "I opet predivna", "Božanstvena i magična", "Komad"...

No jedan je komentar nasmejao mnoge, a glasi: "Đe školjke skupljaš, đe gaziš ježa i malog puža..."

Podsetimo, posle odlaska s Nove TV, čije je dug niz godina bila zaštitno lice, uspešno je magistrirala na Fakultetu Sever u Varaždinu, smer odnosi s javnošću, a ubrzo nakon toga je prvi put nastupila u javnosti te se pojavila u ulozi moderatorice na panelu 'Turistička sezona: Hot or Not? Pogled izvana - kako sezonu vide diplomati i strani blogeri?'.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.