MARIJI KULIĆ RAK UNIŠTIO ČULO UKUSA: Gotovo da ni NE JEDE, redovno ide na HEMIOTERAPIJE!
Foto: Youtube

UŽAS

MARIJI KULIĆ RAK UNIŠTIO ČULO UKUSA: Gotovo da ni NE JEDE, redovno ide na HEMIOTERAPIJE!

Dve sam primila, njih dobijam na tri nedelje

Objavljeno:

Marija Kulić rijaliti igrač i učesnica "Zaderuge"pre nekoliko meseci napustila je imanje u Šimanovcima iz zdravstvenih razloga, nakon čega je otkrila da ima kancer. Ona je odlučila da javno govori o tome kako se oseća i na samom početku ističe da je potpuno iscrpljena nakon duge hemioterapije.

- Bila san na zračenju, sada se odmaram. Posle hemioterapija mi bude baš loše. Mučnine, nemam energije, imunitet jako oslabi. Do sada sam imala 22 zračenja, ostalo mi je još osam, kao i jedna hemioterapija. Dve sam primila, njih dobijam na tri nedelje - istakla je Kulićeva, na početku svoje nimalo lake priče, pa rekla kako je sve saznala i pomenula i stanje supruga Siniše, koji se takođe bori sa opakom bolešću.

Marija Kulić
foto: Printscreen

- Nisam imala nikakve simptome. Otišla sam kod lekara jer mi se pojavila žlezda ispod uha. Kada su pogledali, imali su šta i da vide. Imala sam karcinom krajnika, a metastaza je bila na limfnoj žlezdi ispod uha. Prvo smo izvadili žlezde, pa krajnik pošto je pustio metastaze. Zbog zračenja nemam čulo ukusa. Sad slabo jedem, mnogo sam smršala. Siniša gura dobro, on ima samo zračenja. Sve nas je u isto vreme uhvatilo, ali guramo. Imamo decu i unuče, za koje se borimo - iskrena je bila ona.

Bonus video:

09:07

ESPRESO INTERVJU: Filip Vukosavljević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.