Poznata srpska pevačica otvorila dušu: Već 26 godina se borim sa opakom bolešću! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

potresna ispovest

Poznata srpska pevačica otvorila dušu: Već 26 godina se borim sa opakom bolešću! (FOTO)

Posle duže pauze vraća se na scenu i snima spot sa Dejanom Matićem
Objavljeno:

Pevačica Romana Panić vratila se na estradnu scenu posle duže pauze i to pesmom koju peva u duetu sa Dejanom Matićem, pod nazivom "Bolje je ovako".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mada ih prava promocija tek očekuje kad snime spot, pesma je već zaživela na muzičkom kanalu Jutjub i sjajno je prihvaćena u svim zemljama regiona.

foto: Damir Dervišagić

Romanin prvi i najvažniji plan je da ne pravi više toliko duge pauze kad je u pitanju izdavanje pesama. A neke nove stvari već se polako spremaju.

- Saša Milošević Mare, autor pesme "Bolje je ovako", u svojoj kuhinji već ima spremnu sledeću numeru za mene, ali se tokom priprema za njeno snimanje i izdavanje dešavaju i razne druge stvari. Ja sam od onih ljudi koji ništa ne mogu da planiraju. Posle Nove godine želim da izbacim još jedan singl. Dobila sam ponude i poklone od još nekih kompozitora, kao što su Željko Joksimović i Hari Mata Hari. Moram da se pohvalim da je i bend SARS napravio pesmu za mene, ali sve je još uvek u povoju, pa o tom potom - rekla je Romana i ovom prilikom govorila i o svojoj bolesti sa kojom se bori već dugi niz godina.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.