Nezapamćeni haos u PZ: Bubamara bez kontrole, napušila Radovićku, a onda je Kalinić... (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić

Ratno stanje

Nezapamćeni haos u PZ: Bubamara bez kontrole, napušila Radovićku, a onda je Kalinić... (FOTO)

Poslednju epizodu šoua „Pinkove zvezde” obeležila je atmosfera kao na minskom polju, gde su suprotsavljene strane bile pripadnice folk i pop tabora
Objavljeno:

Poslednju epizodu šoua „Pinkove zvezde” obeležila je atmosfera kao na minskom polju, gde su suprostavljene strane bile pripadnice folk i pop tabora.

Nakon komentara Aleksandre Radović da muziku treba „pročistiti” od turbo-folka, najžešća u odbrani narodnjaka bila je pevačica Dara Bubamara, koja ne prestaje da plete po Radovićevoj ni nakon burne emisije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Dragan Kadić

Dara je rekla da je ponašanje pop pevačice i njeno nipodaštavanje narodne muzike sramno.

- Tek ću da joj zapušim usta ukoliko nastavi tako da vređa pevače iz moje branše i tu muziku. Skandalozno je kako se ona folira kroz izjave da nije čula pojedine pesme narodne muzike i da ne zna ko su njihovi izvođači. Nije došla u žiri kao da je na seminaru, već da oceni i kaže svoje mišljenje, a ujedno uvaži i tuđe.

foto: Printscreen/Instagram/darabubamara_official Following

- Ona je sitna riba za mene. Ja sam u tom akvarijumu najveća riba! Ja sam u fazonu „ne diram te - ne diraj me“, a ko me dira dobije sve po zasluzi. Izborila sam se sa mnogima, pa ću i sa njom. Ma sve je to šou-biznis - poručuje Bubamara.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.