ESPRESO OTKRIVA! Smrt drage osobe je potpuno promenila Frana: Tatu majstor o ŠOKANTNOM značenju njegove tetovaže!
Foto: Youutube

šok

ESPRESO OTKRIVA! Smrt drage osobe je potpuno promenila Frana: Tatu majstor o ŠOKANTNOM značenju njegove tetovaže!

O ovome nikada ne priča.

Objavljeno:

Tatu majstor Filip Reljić ne krije da mu je Fran Pujas favorit u aktuelnoj sezoni "Zadruge". U sinoćnoj emisiji "Pitam za druga" on je rekao da baš ovog zadrugara vidi među prvih pet u finalu četvrte sezone ovog poplarnog rijalitija. U istoj emisiji, Filip je komentarisao i Franove tetovaže.

Reljić je otkrio da kada neko istetovira samo okvir suze da to znači da je ta osoba izgubila neku dragu osobu, a da "puna" suza znači ubistvo. Pujas ispod oka ima suzu sa prazninom, pa nam je to bio motiv da pokušamo da saznamo da li je aktuelni zadrugar ostao bez neke drage osobe zbog koje se odlučio da istetovira suzu.

Fran Pujaš
foto: Youtube

– Fran je jako teško podneo kada mu je deda preminuo. On je za njega bio jako vezan, jako je voleo svog dedu i kada mu je deda umro Fran se jako promenio, nije ni sa kim pričao. Povlačio se u sebe, stalno se osamljivao - otkriva za Espreso izvor blizak porodici Pujas.

Ovaj izvor dodaje da nije u potpunosti sigurno da li je baš zbog gubitka dede Fran istetovirao suzu ispod oka, ali da ništa tako nije uticalo da promenu ponašanja aktuelnog zadrugara kao kada je ostao bez deke.

Bonus video:

00:10

POGLEDAJTE RAZBOJNIŠTVO U MENJAČNICI U CENTRU BEOGRADA: Razbojnik ženi oteo pare, policija ga odmah uhvatila (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.