ESPRESO TVITER Ajfonka otkrila sve o seksu sa Dačićem i Tomom, ali i šta sve starleta mora da zna! (VIDEO)
Foto: Petar Lazović

tražili ste istinu - dobili ste je

ESPRESO TVITER Ajfonka otkrila sve o seksu sa Dačićem i Tomom, ali i šta sve starleta mora da zna! (VIDEO)

Pride ćete čuti i zbog čega ne mora da zna da čita, kako je mogla da popije šamar na snimanju Espreso Tvitera, sve detalje o Mona Lizi Leonarda Dikaprija, ali i... "Joj, pa ovo ne razumem, ali mi je smešno"
Objavljeno: 15:43h

Starleta Tijana Ajfon bila je gost naše rubrike Espreso Tviter i tom prilikom konačno razjasnila da li je bila sa predsednikom države i predsednikom SPS-a, ali i pojasnila nam još neke zanimljive stvari

Tijana je čitala provokativne tvitove bezobraznih tviteraša i nekima odbrusila onako kako samo jedna starleta zna, mada je imala i malih poteškoća pri čitanju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ajfonka nam je ovom prilikom objasnila šta bi sve jedna starleta trebalo da zna, a kad čujete šta je u pitanju verujemo da ćete shvatiti da ovo možda ipak nije pravo zanimanje za vas.

Mada možda smo vas ipak malo precenili...

foto: Petar Lazović

Tijana je i, na razočarenje mnogih ljubitelja Samsunga i njihovih najnovijih telefona, rekla da ne planira da uzme ovo prezime, mada ko zna, možda Nokia povrati svoju staru slavu, pa Ajfonka ipak odluči da se prekrsti.

foto: Petar Lazović

Nego, idemo dalje... Spremni ste za njene nove bisere?

Neke tvitove uopšte nije kapirala, ali se smejala ko lud na brašno, mada je jedan ju je posebno iznervirao, pa je tom pokvarenom tviterašu uzvratila psovkom. Potom je sebe uporedila sa JK, ali vrhunac je bio kada se istripovala da je Sloba Milošević živ!

Najzanimljivije od svega bilo je kad nam je Tijana zađuskala u studiju i priredila posebnu poslasticu za ljubitelje Partizana kojima je otpevala čak i jednu hit pesmu.

Pre Ajfonke, gosti rubrike Espreso Tviter bile su mnoge poznate ličnosti:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.