Ana Nikolić: Preživela sam njegovu ljubomoru i torturu, ne stidim se što sam zlostavljana! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

dosta joj je zlostavljanja

Ana Nikolić: Preživela sam njegovu ljubomoru i torturu, ne stidim se što sam zlostavljana! (FOTO)

Estradu je potresla vest da su se pevačica i njen muž Rasta potukli.
Objavljeno:

Da li je tačno da vas je tukao bivši dečko, s kojim ste se zabavljali pre nego što ste postali pevačica?

- Istina je da sam imala ozbiljnih problema. Preživela sam njegovu posesivnost, ljubomoru, fizičke nasrtaje i psihičku torturu za koju smatram da nije deo zdrave ljubavi i spada u zlostavljanje.

Stidite li se što ste dozvolili da budete zlostavljani?

- Ne stidim se i smatram da je to osnovni problem. Zbog toga je zlostavljanje toliko i rasprostranjeno jer žene smatraju da je to njihova krivica, greška, sramota....Time se samo prećutno dozvoljava i pothranjuje takvo ponašanje.

foto: Printskrin/Instagram/ananikolicofficial

Koliko ste imali godina kada ste trpeli zlostavljanje?

- Bile su to moje rane dvadesete, znatno pre nego što sam uopšte počela da se bavim estradom. Mislim da su te mlade godine i moje neiskustvo doprineli tome da se nađem u toj situaciji da jednom muškarcu uopšte može da padne na pamet da me zlostavlja na bilo koji način. Složićete se da zahvaljujući mom stavu i čvrstini karaktera nijedan muškarac danas, a ni ubuduće, neće doći na ideju kako može da povisi ton na mene, a kamoli nešto više.

foto: Damir Dervišagić

Da li se nasilje dogodilo u dugoj vezi?

- Iz ove perspektive, nije bila preterano duga jer sam kasnije imala duže i ozbiljnije veze. Ali, u tom trenutku to mi je bila najveća i najozbiljnija ljubav.

Kako ste reagovali kada vas je prvi put udario?

- Posmatrano kroz prizmu zaljubljene devojke, sve sam pogrešno protumačila. Tako zaslepljena, njegove afekte i nalete besa tumačila sam kao nekontrolisanu ljubav umišljajući da on te eksplozije ponašanja doživljava samo zato što me previše voli pa ne može da se izbori sa samim sobom.

foto: Marina Lopičić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.