Ko se peo na tenkove i palio Skupštinu, a ko... Gde su bile naše zvezde 5. oktobra? Jedna je baš objasnila! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić, Profimedia

A šta bi sloba rekao

Ko se peo na tenkove i palio Skupštinu, a ko... Gde su bile naše zvezde 5. oktobra? Jedna je baš objasnila! (VIDEO)

Dugačak je spisak estradnih ličnosti koje su na direktan ili indirektan način tokom devedestih podržavale neku političku partiju, ali i učestvovale u petooktobarskim promenama
Objavljeno:

2. NATAŠA BEKVALAC

foto: Dragan Kadić

Takođe, njena koleginica Nataša Bekvalac isto nije bila previše zainteresovana za pentranje po autobusima, tenkovima i preobraćanje pandura na drugu stranu, već je pripremala svoj album prvenac "Ne brini" koji je izbacila 2001. godine.

Šteta, jer ko zna šta bi se desilo da se novosadska barbika našla na ulicama toga dana. Policija bi verovatno sa sve vojskom organizovala puč, Natu postavila za predsednika umesto Slobe, a Koštunica i njegove mačke nikada ne bi došle na vlast.

Kako nam je krenulo posle petooktobarskih promena, verovatno bi nam bilo bolje da je Bekvalčeva stala na čelo države... Još kad se prisetimo kako je izgledala, MMF i Svetska banka bi nam sigurno dali makar 10 milijardi evra bespovratne pomoći.

3. JELENA KARLEUŠA

foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

Još jedna pevačica koja je mogla da nam obezbedi prosperitet, isto se 5. oktobra držala po strani, ali tvrdi da se promenila i da je tek sad brinu, situacija u zemlji, politička i društvena pitanja.

Slobo, Slobo! Bila sam na sedmom nebu, a onda... JK za Espreso priznaje šta je radila 5. oktobra 2000. godine! (FOTO)

- Smatram da sam u tom momentu bila neko ko se nije baš preterano bavio sopstvenim životom i problematikom sopstvene države. Bila sam na sedmom nebu - rekla je Jelena za Espreso i dodala:

- To izgleda dolazi s godinama kad postaješ svestan svih državnih problema i svojih životnih problema, pa počneš da se baviš tim temama, između ostalog i politikom.

Ništa onda, ionako je, po svemu sudeći, vreme za reprizu 5. oktobra, pa bi ovog puta JK mogla da zajaše koji tenk i konačno nas izvede na pravi put.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.