Ma, kakvi Parovi, VB i Farma? Prvi srpski rijaliti bio 10X prljaviji, a završio se neviđenim skandalom! (VIDEO)
Foto: Printscreen

e to se zove sramota

Ma, kakvi Parovi, VB i Farma? Prvi srpski rijaliti bio 10X prljaviji, a završio se neviđenim skandalom! (VIDEO)

Ako ste mislili da je "Veliki brat" prvi srpski rijaliti koji se emitovao kod nas - grdno ste se prevarili. Na Tv Košava prikazivana je 2001-2002 godine emisija pod nazivom "Cirkus Voajer" i bila je najkontroverznija od svih rijalitija do sad
Objavljeno:

Tri devojke i tri mladića bili su učesnici ove emisije i tom prilikom pristali da ih kamera snima 24 časa dnevno u toku osam nedelja.

Živeli su u kamp kućici, takozvanom kontejneru u cirkusu Gertner na Novom Beogradu, brinuli o životinjama, tačnije čistili slonovsku balege, kamilji izmet, a ne želimo ni da se prisećamo šta sve još.

Akteri su bili obavezni da se pridržavaju izvesnih pravila - nema kontakta sa ljudima izvan cirkusa, nema telefona, nisu mogli da slušaju radio, niti gledaju TV program, a jedino im je bilo dozvoljeno da čitaju novine.

foto: Printscreen/youtube/Martinko Martinovic

Dobijali su 1000 dinara dnevno za hranu i 200 maraka (da, da dobro ste pročitali - tad su još bile marke) nedeljno za rad u cirkusu.

Svake večeri u 23.05 gledaoci su mogli da vide pregled onoga što su učesnici ove neobične igre tog dana radili.

Ali, stanite, ovde nije kraj ovog apsurdnog rijalitija - šou je završen neviđenim skandalom oko koga se digla čitava medijska halabuka...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.