MIKROFON ZAMENIO MOTIKOM I KROMPIRIMA: Član Amadeus Benda pobegao trbuhom za kruhom, MENJA ŽIVOT IZ KORENA! (FOTO)
Foto: Instagram

doneo odluku!

MIKROFON ZAMENIO MOTIKOM I KROMPIRIMA: Član Amadeus Benda pobegao trbuhom za kruhom, MENJA ŽIVOT IZ KORENA! (FOTO)

Snašao se u ovoj teškoj situaciji.

Objavljeno:

Pandemija korona virusa mnoge pevače i muzičare je naterala da se okrenu drugom poslu ili bar pronađu hobi, što je slučaj i sa Acom Stanimirovićem iz Amadeus benda.

Prošla godina za članove popularnog benda nije bila laka, jer su izgubili dugogodišnjeg prijatelja i kolegu, bubnjara Bojana Zlatanovića Tokana, koji je preminuo od korona virusa u 45. godini.

Kako bi skrenuo misli sa negativnih stvari, Aca već godinu dana uživa sa porodicom u jednoj kući u Golupcu. Odlučio se za ovo mesto jer smatra da je to najlepši kraj naše zemlje, sa najčistijim vazduhom, ali, iako uživa u prirodi pokraj Dunava, bez Beograda ne može da živi.

Aca Amadeus
foto: Instagram

"Tu smo već dvadeset godina, otkako smo došli iz Leskovca, i to je sada naš grad. Mislim, da se ne lažemo, u Beogradu je sve", rekao je muzičar.

U Golupcu je počeo da se bavi i poljoprivredom, te zasadio retku vrstu plavog krompira i crne repe.

"Taj krompir je čak 300 puta hranjiviji od običnog, pa vi vidite. Time se sada bavim. Mislim, tu su mi i instrumenti, vežbamo, dolaze momci", otkrio je Aca, ali ipak, muzika je ono što ga najviše ispunjava.

Aca Amadeus
foto: Instagram

"Mogli smo da se bavimo nekom trgovinom, da otvorimo trafiku, ali mene to ne zanima. Mi živimo za muziku mi smo umetnici", rekao je.

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.