Iskreno o problemima u braku! Piroman svojoj ženi: Uz tebe sam, budi i ti uz mene! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Tajna ljubavi

Iskreno o problemima u braku! Piroman svojoj ženi: Uz tebe sam, budi i ti uz mene! (FOTO)

Popularni pevač je otvoreno govorio o izazovima, iskušenjima i detaljima iz svog privatnog života
Objavljeno: 14:29h

Pevač Boban Rajović otkrio je šta je njegova ljubavna terapija posle 24 godine braka sa Draganom, piše Story.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Dragana Rajović, moja draga supruga koju znam već 26 godina, a 24 smo u braku. Mogu milion izazova da imam u životu, pošto mi je posao takav kakav jeste, ali zaista to je prava iskrena božanska ljubav koju mi ona pruža, i tvrdim da nijedna žena ne bi umela na taj način da mi je pruži- ispričao je Rajović, a otkrio je i šta je njegova tajna svih ovih godina u braku:

foto: AP

- Prvenstveno bih zasluge dao njoj, zato što je ona tako fleksibilna i razumna, pogotovo za moj posao koji je takav kakav jeste. S druge strane, mislim da koliko god me mnogi smatrali nekim šarlatanom i švalerom, ja njoj dokažem da zaista nije tako jer puno puta je iznenadim, prijatnije nego što ona sama očekuje. Mislim da sam je osvojio mojom dobrotom, pažnjom prema našoj deci, i pokazao mnogo puta da sam patrijarhalan i porodičan čovek.

Boban je iskreno govorio i o teškim trenucima kojih je, kao i u svakom braku, bilo i u njegovom, kao i na koji način su on i Dragana uspeli da ih prebrode i šta su tada jedno drugom govorili.

foto: Damir Dervišagić

- Da ćemo zajedničkim snagama pobediti sve, "Uz tebe sam, budi tu uz mene". Ni daljina nije mogla da nas poremeti, ta sila ljubavi i energije između mene i nje je prejaka. Nema tu nikakvog posebnog motoa, jednostavno smo dokazali da je ljubav jača od bilo čega - završava Rajović priču za Story.rs.

(Espreso.co.rs/Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.