REČI ĆERKE JELENE KARLEUŠE LOME SVAKO SRCE I URNIŠU DUŠU: Njena prva izjava IKAD tera da se SVI dobro ZAMISLIMO!
Foto: Printscreen Instagram

moćno

REČI ĆERKE JELENE KARLEUŠE LOME SVAKO SRCE I URNIŠU DUŠU: Njena prva izjava IKAD tera da se SVI dobro ZAMISLIMO!

Jelena ne bi bila to što jeste da stvari prepušta slučaju, pa su njih dve krenule na „medijske pripreme“

Objavljeno:

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića Nika trenira fudbal u „Crvenoj zvezdi“. Poznatom klubu pristupila je početkom avgusta prošle godine, što je ponosna mama objavila na „Instagramu“, a sada je otkrila da je došlo vreme za prvi sportski intervju.

Jelena ne bi bila to što jeste da stvari prepušta slučaju, pa su njih dve krenule na „medijske pripreme“. Budući da ih je objavila na svom „Instastoriju“, saznali smo da, uprkos očevim genima, fudbal nije bio Nikin prvi izbor, već odbojka, ali kada je došla na trening, ne da nije bilo ohrabrenja, već se našla u veoma neprijatnoj situaciji. Detinje iskreno Nika je ispričala:

Nika Tošić
foto: Printscreen Instagram

‒ Svi su me vređali. Ništa im nisam govorila, ali sam bila tužna. Bila sam debela i trebalo je da smršam. Posle sam išla na dijetu, smršala sam 12 kilograma, pa sam se opet ugojila...

Usledio je Jelenin savet da ne kaže da se ponovo ugojila, već je dovoljno da stane kod „smršala sam“, a onda je dodala da je sada srećna što trenira fudbal.

Ne znamo da li će Nika u budućnosti biti zvezda ženskog fudbala ili će raditi neki drugi posao koji će podrazumevati prisustvo u javnom životu, ali jedno je sigurno – boljeg učitelja za davanje intervjua od svoje mame teško će naći.

(Espreso / Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.