Na kojim ste vi drogama? Pesme sa naše estrade koje ni Bog ne razume! I on im se iskezio! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

Opasnost - smanjuje IQ

Na kojim ste vi drogama? Pesme sa naše estrade koje ni Bog ne razume! I on im se iskezio! (VIDEO)

Jednostavno postoje neke pesme koje bolje da se nikada i nisu desile, njihove reči po kratkom postupku smanjuju IQ
Objavljeno:

Osobe koje su pisale ove pesme imale su hrabrosti da spakuju, očigledno prve stvari koje su im pale na pamet.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Najjače od svega je što su ih neki pevači zapravo i kupili, otpevali, a slušaoci zapamtili...

Ovo su najsmešniji tekstovi pesama naših pevača.

Zlata Petrović

foto: Damir Dervišagić

Folk pevačica Zlata Petrović u svojim pesmama voli da dodatno pojasni stvari koje su već očigledne i jasne, za svaki slučaj. Naime, ona je u svom hitu "Oaza sreće" muškarcu kojem se obraća detaljno objasnila da je njegova ćerka, zapravo, ženskog pola.

"Ti imaš ćerku, ona je žensko", objasnila je Zlata i tako otklonila sve eventualne nedoumice koje mogu zbuniti oca devojke koja je, inače, žensko.

MC Stojan

Marko Stojković poznatiji pod umetničkim imenom MC Stojan proslavio se upravo zahvaljujući eksplicitnim i šaljivim tekstovima svojih pesama. Ukoliko ste zaboravili, njegov prvi hit jeste “Bičuj me”, u kojem je opevao mazohističke naklonosti svoje emotivne partnerke.

Pošto je video da se ovaj “recept” pokazao vrlo uspešnim, Stojan je neko vreme nastavio u istom stilu, pa je snimio i pesmu “Kuku lele” u kojoj je svoju lepšu polovinu uporedio sa kravom.

"Kuku lele, kuku lele, ima glavu kao tele. Kuku lele, lele kuku…. Ima papke ‘mesto ruku", iskukao je Stojković u svojoj pesmi koja se više ne može pronaći na Jutjubu. Da li se Marko kasnije postideo pa je rešio da ovaj hit izbriše iz svoje diskografije, za sada nije poznato.

Vera Matović

Pevačica Vera Matović oduvek je maštala o tome da živi u raju, ali kada je čula koje sve uslove treba da ispuni, vrlo brzo se predomislila.

"Pitala sam popa:"Mogu l’ u raj poći", radoznala je bila Vera, a onda joj je svešteno lice objasnilo šta sve ne sme da radi ukoliko želi kartu za raj.

"Možeš, ali moraš ovim putem poći. Ne smeš tuđe ljubiti, ići preko mere", odgovorio je on, a onda mu se Vera ljubazno zahvalila i odbila njegov poziv stihom: "Izvin’te, gospon popo, raj nije za mene".

Verina pesma "Pitala sam popa" opisuje njen put ka spoznaji ponašanja prema hrišćanskim običajima, a pevačica je bila iskrena, pa je shvatila da raj nije za nju. Takođe, ona smatra da se u raju, ako se ovi uslovi uzmu u obzir, neće naći nijedna žena.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.