Posle 6 meseci bol ne prolazi: Kolege zaboravile Marinka Madžgalja, niko se nije pojavio na pomenu!
Foto: Fonet

Pola godine od smrti

Posle 6 meseci bol ne prolazi: Kolege zaboravile Marinka Madžgalja, niko se nije pojavio na pomenu!

Najbliža porodica prijatelji i devojka lana Sekulić u tišini su davali pomen. Gledajući na sliku ispod koje je pisalo "Maki", suze su lile, a svaka izgovorena reč bila je suvišna
Objavljeno: 09:14h

Bol, suze, sećanja,emocije, navirale su na Bežanijskom groblju, gde su se okupili najbliži preminulog glumca Marinka Madžgalja da zapale sveću povodom pola godine od smrti talentovanog glumca.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na šestomesečnom pomenu nije bilo Marinkovih kolega glumaca, kao ni bilo koje javne ličnosti sa kojima se glumac družio. Gledajući sliku na kamenu, ispod koje piše "Maki", Marinkova majka Mirjana je ronila suze i šaptala svom sinu reči koje niko nije mogao da čuje, dok je njegov otac stajao nemo pored groba.

foto: Zorana Jevtić

Marinkova sestra Ljubica je sa kalama u ruci prišla njegovoj večnoj kući, dok je njegovu devojku Lanu pridržavala drugarica pokušavajući da je uteši.

Iako je juče samo najbliža porodica došla i zapalila sveću za pokoj Marinkove duše, radnici Bežanijskog groblja kažu da voditelj Ognjen Amidžić i glumac Andrija Milošević često obilaze njegov grob. Ni Marinkova bivša supruga sa kojom ima ćerku Saru, glumica Dubravka Mijatović nije prisustvovala pomenu. Glumica je prethodnu noć igrala u predstavi "Mrešćenje šarana" u "Ateljeu 212", a kako njeni prijatelji kažu, ona se trudi da njihova ćerka Sara što manje pati i smatra da je još rano da je odvede na očev grob.

Šest meseci je očigledno malo da bi se makar malo odagnala bol nakon Marinkove smrti, a sudeći po broju ljudi koji su došli da zapale sveću, porodica je želela da šestomesečni pomen bude intiman čin.

Podsetimo, glumac Marinko Madžgalj preminuo je 26. marta nakon duge borbe sa rakom pankreasa. Marinko je preminuo u 37. godini a za sobom je ostavio, pored neutešnih roditelja i sestre Ljubice, ćerku Saru i devojku Lanu.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.