OTVORILA DUŠU! NATAŠA NINKOVIĆ PROGOVORILA O INTIMNIM SCENAMA SA ZGODNIM GLUMCEM: Nije joj bilo lako! (FOTO)
Nataša Ninković, Foto: Vladimir Sporčić

iskrena!

OTVORILA DUŠU! NATAŠA NINKOVIĆ PROGOVORILA O INTIMNIM SCENAMA SA ZGODNIM GLUMCEM: Nije joj bilo lako! (FOTO)

Sve je prošlo brzo i profesionalno!

Objavljeno:

Ljubavne scene Nataše Ninković i Vojina Ćetkovića u seriji "Kalkanski krugovi" skrenule su pažnju gledalaca. Nataša je inače dobra prijateljica sa svojim kolegom Vojinom i njegovom suprugom Slobodom Mićalović.

Ninkovićeva je sada otkrila da su joj ljubavne scene sa Vojinom lakše pale, jer su prijatelji sa klase.

Nataša Ninković
foto: printscreen

- Nikome nije prijatno da radi ljubavne scene. Ali, o ovoj seriji smo imali veliku pomoć direktora fotografije Dušana Ivanovića i reditelja Milana Karadžića. Uz to, bila sam dodatno zaštićena od strane Vojina Ćetkovića. Veoma brzo smo i lako uradili sve te scene - rekla je Nataša Ninković.

Glumica se zapitala i zašto se toliko polemiše oko tih scena.

- Ako takve scene upotpunjuju i rade za odnos dvoje ljudi i potpomažu celoj priči, zašto vraćanje na njih. Nekada je mnogo teže napraviti ljubavnu čežnju, potrebu kroz neka druga sredstva koja nisu tako ekscplicitna ili odustati od nekoga - istakla je glumica.

Nataša Ninković, Vojin Ćetković
foto: Printscreen

Ninkovićka kaže da je oduševljena serijom “Kalkanski krugovi” i da je posle dve epizode preporučila svojim prijateljima da je odgledaju.

- Priča je dobro vođena, slikana i glumljena, pa se gledaocima, tako i meni, duboko uvukla. Ne možeš da dočekaš da vidiš šta će biti dalje. Ne volim sebe da gledam u društvu, jer to mi izaziva neprijatnost. Zato se trudim, što je i ovde bio slučaj, da je prvo pogledam nasamo – rekla je Nataša Ninković.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.