Ko su srpski Bred i Anđa? Da li su Keberina, Dramil, Reljalija i Jeluško naši Branđelina? Ili su to ipak... (ANKETA)
Foto: Fonet, Story Arhiva, Daktilo, Damir Dervišagić

Ko su, šta su?

Ko su srpski Bred i Anđa? Da li su Keberina, Dramil, Reljalija i Jeluško naši Branđelina? Ili su to ipak... (ANKETA)

Ko je govorio da su samo Anđelina i Bred savršen par, e eto mu ga sad! Srbija je puna Bredova i Anđelina!
Objavljeno:

Ceo svet piše o razvodu popularnog holivudskog para, jedino Srbe baš briga (realno) za porodične muke Bredđeline. Kao da mi nemamo svoje probleme i svoje problematične parove.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Reuters

Pa mi filmove i romane možemo da pišemo samo o "akcijama" poznatih od prošle nedelje, a kamoli od kad je "sveta i vijeka".

Dakle, ko su srpski Bred i Anđelina, možda će vas to za nijansu više zanimati nego originali...

1. Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović - Slovoja

foto: Aleksandar Jovanovic Cile

Slovoja su počeli svoju vezu "tajno", ali kad je puklo u medijima, bila je to prava bomba! On ostavio ženu, upoznao koleginicu glumicu. Isto kao i holivudska kopija dobili su blizance, ali usvajali nisu jer je to malo komplikovano u Srbiji pa je opravdano. Ali, realno to je to.

Jedina razlika je ta što su dosadni!

2. Dragan Mićanović i Ana Sofrenović - DragAna

foto: Dragan Kadić, Story / Luka Šarac

Nekako niko ne zna ni kad su se smuvali, ni kad su se venčali, ali su svi uvek govorili: "Jaooo kako su lepi". I jesu bili, sve dok nisu prestali da budu. Onda je krenuo rokenrol. Razvod, prevara, ko koga...Ko sa kim? Ni dan -danas to nikome nije jasno, ali ljudi su se nešto baš bili smorili zbog tog razvoda. Jer "bili su baš lepi".

3. Karleuša i Tošić - Jeleuško

foto: Printscreen/ Instagram/ Duško Tošić

Dramatični razvod Karleuše od Karića, prevara na zadnjem sedištu automobila sa nekim tipom iz obezbeđenja. Pa i to je već dovoljno za "holivudsku priču". Ipak, nije kraj. Iz Holivuda uskačemo direktno u Dizni i očajna pevačica sreće svog princa sa loptom.

Jeleuško imaju dve ćerkice, a osim što ona postavlja gole fotke na net, kod njih je stanje poprilično "status kvo". Ili oni žele da mi to mislimo, ali Espreso.co.rs je saznao da nije baš sve tako kako oni predstavljaju. Ima tu svega iza zatvorenih vrata.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.