Seka otkrila kako će se zvati njen budući naslednik: Nije baš Sveti Sava, ali kao da jeste! (FOTO)
Foto: Story

religiozna je u davanju imena

Seka otkrila kako će se zvati njen budući naslednik: Nije baš Sveti Sava, ali kao da jeste! (FOTO)

Folk zvezda i buduća mama otkriva na koji način je baby shower prilagodila našem podneblju i priredila slavlje u čast skorašnjeg rođenja naslednika
Objavljeno: 09:37h

Seka je ispričala i kako je proslavila šestu godišnjicu braka, zbog čega su ona i suprug Veljko Piljikić detetu odabrali ime po jednom od apostola.

Ulazak u poslednji mesec trudnoće folk zvezda Seka Aleksić (35) obeležila je intimnim slavljem u svojoj kući u Staroj Pazovi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

S obzirom na to da se 12. septembra navršilo šest godina otkako se na bajkovitom venčanju u prestižnom restoranu Franš na večnu ljubav zaklela suprugu Veljku Piljikiću (33), godišnjica braka bila je dodatni razlog za proslavu.

Radost, smeh, pozitivna energija i lepe misli ispunile su njen dom, koji će uskoro postati bogatiji za novog člana porodice.

foto: Printscreen/Instagram/seka_aleksic

Naime, folk zvezda i njen suprug Veljko dobiće polovinom oktobra svoje prvo dete.

Iako je u poodmakloj trudnoći, kako sama kaže, nije razmažena trudnica, već osluškujući svoj organizam svoju svakodnevicu ispunjava aktivnostima koje su za nju bile uobičajene i ranije.

Do pre samo nekoliko nedelja redovno je nastupala na koncertima. Osim što više ne nastupam, ne podižem teške predmete i ne letim avionom, skoro da nema promena kada je reč o mojim uobičajenim aktivnostima, kaže uz osmeh buduća mama, naglašavajući da ona i suprug s nestrpljenjem i velikom radošću iščekuju dan kada će u naručje uzeti svog prvenca.

Seka je otkrila i kako će se zvati njen budući naslednik...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.