Zvezda naše estrade vodi PZ sa Kalinićem: Može da mu jede sa glave, a od njenog dekoltea zastaje dah (FOTO)(VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

Pojačanje

Zvezda naše estrade vodi PZ sa Kalinićem: Može da mu jede sa glave, a od njenog dekoltea zastaje dah (FOTO)(VIDEO)

Mnogo inovacija donosi nova sezona "Pinkovih zvezda", a jedno od njih je i pojačanje koje će dobiti Milan Kalinić.
Objavljeno: 14:41h

Mnogo inovacija donosi nova sezona "Pinkovih zvezda", a jedno od njih je i pojačanje koje će dobiti Milan Kalinić. Naime, njemu će na sceni i u bekstejdžu društvo praviti folk pevačica, kojoj je ovo prvi voditeljski zadatak.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ona će opuštati kandidate svojim iskustvom i izuzetno prijatnim spoljašnjim izgledom, pred izlazak na scenu. A zajedno sa prijateljima i rođacima komentarisaće u bekstejdžu kako im se dopada nastup takmičara.

foto: Dragan Udovičić

"Ovu ulogu sam prihvatila sa velikim zadovoljstvom i smatram je ogromnim izazovom. Dugo sam na javnoj sceni i mislim da će mi to biti prednost, ali sa druge strane imaću sigurno ogromnu odgovornost da ispunim očekivanja produkcije koja su velika. Uzdam se i u pomoć Milana Kalinića koji je već izašao u susret i sa kojim radim uveliko na pripremama pred početak snimanja. Strepim od reakcija publike, ali verujem da činim pravu stvar. U sam rad žirija se neću mešati niti to komentarisati. Smatram da je izbor odličan i da je šou zagarantovan. A ukoliko i ja budem uspela da doprinesem svemu biću neizmerno srećna. Od Pinka sam dobila dobre uslove za rad i to je bio jedan od razloga zbog čega sam prihvatila ovu novu ulogu u svom životu. Bila sam nakratko i glumica, pa zašto se ne bih sada okušala i kao voditelj. Smatram da pevačka karijera neće trpeti jer su snimanja dobro organizovana i ostavljaju mi dosta prostora za estradni deo posla” izjavila je pevačica.

Koja lepotica će mamiti muške uzdahe..

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.