SCENA KOJA JE ZAPREPASTILA GLEDAOCE ZADRUGE: Vređao i podsmevao se Milici koju su ubili tokom NATO BOMBARDOVANJA
Foto: Zorana Jevtić

šok

SCENA KOJA JE ZAPREPASTILA GLEDAOCE ZADRUGE: Vređao i podsmevao se Milici koju su ubili tokom NATO BOMBARDOVANJA

- Gde je bila mala Milica kada je pala bomba u školu? Svuda!

Objavljeno:

Pre dvadeset dve godine, na ovaj dan, počelo je NATO bombardovanje Srbije, kada je razorena naša zemlja i kada je preminuo veliki broj ljudi.

Mnogi se sa tugom sećaju tog perioda, a u "Zadruzi" se 2018. godine maneken Bojan Gaćeša, na zaprepašćenje mnogih, našalio na račun devojčice Milice Rakić koja je 1999. godine stradala tokom bombardovanja. Ispričao je vic koji je zgrozio celu naciju.

- Gde je bila mala Milica kada je pala bomba u školu? Svuda! - ispričao je on i izazvao gnušanje, umesto smeha, što su inače tokom zadatka imali za cilj. Produkcija je brzo reagovala, kao i javnost, i maneken je hitno diskvalifikovan.

Bojan Gaćeša
foto: Printscreen

- Poštovani gledaoci, moram kao vlasnik i direktor Pink media Grupe da kažem da smo svi šokirani i zgroženi onime što se dogodilo danas u "Zadruzi". U toku zadatka koji je trebalo da donese smeh među učesnike, Bojan Gaćeša je ispričao vic koji je i kao šala sramotan čak i u privatnim krugovima, a posebno na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. I pored osećam potrebu da u svoje lično ime osudim ovo. Žao mi je što je bilo ko od učesnika našeg rijalitija i pomislio da sme da izgovori nešto toliko ružno i uvredljivo. Iako ova situacija nije emitovana na Televizi Pink ono što je Bojan izgovorio izazvalo je opšte gnušanje i apsolutno je za svaku osudu - rekao je u saopštenju Željko Mitrović tada.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.