LUNA ĐOGANI NAKON POROĐAJA POKREĆE BIZNIS KOJI ĆE JOJ DONETI VRTOGLAVU SUMU: U sve to umešani Gagi i Anabela, AU!
Foto: Damir Dervišagić

REŠILA DA ZARADI!

LUNA ĐOGANI NAKON POROĐAJA POKREĆE BIZNIS KOJI ĆE JOJ DONETI VRTOGLAVU SUMU: U sve to umešani Gagi i Anabela, AU!

Dobro će unovčiti svoj Jutjub kanal!

Objavljeno:

Luna Đogani ima novu biznis ideju koju planira da sprovede čim se porodi. Bivša zadrugarka pokrenuće Jutjub kanal na kome će pričati o majčinstvu, kao i o nedoumicama i problemima s kojima se novopečeni roditelji susreću.

Luna Đogani
foto: Instagram

S obzirom na to da ona i njen verenik Marko Miljković dobro zarađuju od reklama putem Instagrama, ali i svog kanala na Jutjubu, gde svaki video ima po nekoliko stotina hiljada pregleda, Luna je odlučila da proširi posao.

Ona se, prema rečima našeg sagovornika, raspitivala kako se zarađuje na ovoj platformi kada je sadržaj namenjen za decu, šta sme da snima, a šta ne, kao i koji je najbolji način da privuče publiku, mlade mame, buduće mame, ali i decu. Plan joj je da se snima u prvim danima nakon porođaja i da opiše kako se oseća na dnevnom nivou, zatim da priča o sve popularnijoj temi, dojenju, ali i grčevima kod novoređenih beba. Želi i da pokaže svojim pratiocima kako se ona i Marko snalaze sa ćerkom, pa će snimati i kako je presvlače, hrane, kako je zabavljaju, kupaju, umiruju, i veruju da će to privući veliki broj gledalaca.

Pojavljivaće se i njeni roditelji Gagi i Anabela, pa će tako svi imati priliku da vide kako se oni snalaze u ulozi deke i bake.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.