Kako su nas svetski mediji naduvali 100 puta: 10 srpskih zvezda koje su po svetu predmet sprdnje i zezanja!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Svetska slava

Kako su nas svetski mediji naduvali 100 puta: 10 srpskih zvezda koje su po svetu predmet sprdnje i zezanja!

Dok nas svet ljubomorna gleda zbog Novaka Đokovića i njegovih uspeha, s druge strane ima i onih koji nas žešće blamiraju
Objavljeno: 16:23h

3. JK se šlepuje uz svetske zvezde, ali njen plan uspeva!

Nema koga od svetskih faca Karleuša nije napala da joj je maznuo stil, fazon oblačenja, garderobu. Sve je ona nosila prva, a svi su je jadnu pokrali.

Čak i strani mediji izveštavali su o tome da Kim Kardašijan na Balkanu ima dvojnicu, a priča se sa kose prebacila i na kompletan stajling i ostala aktuelna mnogo duže nego što bi se očekivalo... Ma, zna JK kako se to radi, a klan Kardašijana se ispostavio kao neiscrpan izvor inspiracije.

foto: Printscreen

Svojevremeno je JK bila na meti Pereza Hiltona, holivudskog blogera od kojeg strepe poznati, kada ju je optužio da je "ukrala" rogove Lejdi Gage. Onda je Karleuša pokušala da obrne ugao i optuži Gagu da joj krade stajling. Ova se nije baš potresla, a JK je nastavila da sa zadovoljstvom daje izjave na temu imidža Lejdi Gage. Ispostavilo se da su pevačice u nekom momentu "delile" dizajnera Marka Mitanovskog.

4. Ne bi bili Srbi - Srbi, a da nije bar jedna šorka u pitanju!

Rijaliti “Parovi” više puta je privukao pažnju svetskih medija, a sada je i britanski Daily mail pisao o Gastozu i Zorici Dukić koji su se potukli uživo u programu.

Jedan od najuticajnijih britanskih medija je na svom portalu objavio tekst sa naslovom: "Zapanjujući momenat, muž tuče ženu i davi je usred uživo prenosa rijaliti programa u Srbiji"

foto: Printscreen

U tekstu se navodi i da niko od ukućana nije ni pokušao da pomogne Zorici, a da dok se sve to dešavalo, jedna ukućanka je nonšalantno na miru jela jabuku i posmatrala tuču. Pa, pobeda!

5. Nema priče bez jedne starlete

Vest da je fudbaler Nejmar Soraji poslao privatni avion kako bi došla u Barselonu da ga poseti, izazvala je pažnju britanskog dnevnika Daily Mail koji je našoj starleti tako posvetio značajnu pažnju.

Daily Mail preneo je vest o tome da je fudbaler Nejmar poslao privatni avion po Soraju, nakon što se par upoznao na Ibici i nakon toga ostao u kontaktu.

foto: Printscreen

Ovaj britanski portal naveo je da je Soraja postala poznata u Srbiji nakon ušešća u Velikom Bratu, kao i da je bila viđena sa mnogim lokalnim muškarcima nakon što je stekla popularnost.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.