DVA DINARA! HRVATI ŽESTOKO ISPROZIVALI NAŠU PESMU ZA EVROVIZIJU: Sanja morala da se oglasi nakon ovih komentara!
Foto: youtubescreen

AUUUU!

DVA DINARA! HRVATI ŽESTOKO ISPROZIVALI NAŠU PESMU ZA EVROVIZIJU: Sanja morala da se oglasi nakon ovih komentara!

Komšijama se nije svidela

Objavljeno:

Grupa “Hurricane” predstavljaće ove godine na Evroviziji Srbiju pesmom “Loco, loco”, koja za samo nekoliko beleži već oko 2 miliona pregleda, a u nekoliko zemalja u Evropi je u vrhu trending liste na Jutjubu.

Pesma je prikupila za sada veliki broj simpatija fanova Evrovizije, ali ima i onih koji su uputili negativne komentare na račun srpske pesme za Evroviziju. Kako pišu hrvatski mediji, pojedini Hrvati an Tviteru osudili su Uraganke i njihovu pesmu “Loco, loco”.

“Pa ovo je užas. Na Eurosong ide pesma s porukom da Srbija ima velikih problema s prostitucijom”, jedan je od komentara na Tviteru, ali nije jedini.

Nekome se nisu svideli frizura u stajlinzi pevačica, te ih je ocenio kao “dva dinara”. Takođe, pohvalili su našu nekadašnju predstavnicu na “Evroviziji” Jelenu Tomašević.

Jelena Tomašević
foto: Printscreen/Youtube/Pinkove Zvezde

“U moje vreme je Srbija bila pristojna i kulturna, pa je na Eurosong slala predivnu, pristojno odevenu Jelenu Tomašević, koja je plenila svojim glasom, nije se morala skidati da bi je čuli”,još jedan je od komentara koji su hrvatski mediji preneli, a Sanja Vučić se oglasila povodom ovih negativnih komentara.

“Nemam vremena da se bavim negativnim komentarima, niti malicioznim tekstovima na račun naše pesme. Do mene za sada dolaze samo oni pozitivni. Meni se jako svidela pesma koju će Hrvatska izvesti na Evroviziji ove godine, kao i spot. Želim im, i predviđam im ulazak u finale”, kaže Sanja Vučić.

“Svima želim sve najbolje, pa i nama, a videćemo kako će naša pesma proći. Činjenica jeste da smo se do sada uglavnom predstavljali baladama, i sama sam sa takvom pesmom išla na to takmičenje, ali ovoga puta ćemo probati nešto drugačije. Ako uspemo, super, ako ne, bar smo probali”, rekla je iskreno Sanja za “Alo!”.

Sanja Vučić
foto: instagramscreen

Vučićeva je pesmu napisala u “jednom dahu”.

“Pesmu sam napisala za 15 minuta. Bukvalno je brzo izašla iz mene. Ne bih volela da čujem komentare tipa: ‘Tako i zvuči kao da je pisana 15 minuta’, mada znam da će ih biti. Smatram da kada imate inspiraciju i kada vas nešto radi, onda tekst teče lagano. Ono što se dugo piše i stvara, obično bude na silu i ne bude dobro”, objasnila je.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.