FILIP KENDIJA IZBACIO IZ STANA? Voditelj za Espreso otkriva šta je istina!
Foto: Privatna arhiva

RIJALITI I VAN ZADRUGE

FILIP KENDIJA IZBACIO IZ STANA? Voditelj za Espreso otkriva šta je istina!

Više ne žive zajedno.

Objavljeno:

Stefan Kandić Kendi je skoro godinu dana živeo u stanu kod bivšeg zadrugara i nekadašnjeg cimera iz rijalitija Filipa Reljića. On se pre nekoliko dana iselio iz tog stana, a nas je zanimalo da li je razlog što se sada iselio to što su se možda narušili prijateljski odnosi sa Reljom ili je nešto drugo u pitanju.

– Ma, jedva su čekali da mi vide leđa. Šalim se, naravno. Nego, kako se kaže: "Čemu vakat tome i vrijeme". Kao što sam više puta napominjao, stekao sam drugu porodicu, koja me je od prvog trenutka tako prihvatila. Kada sam izašao iz treće sezone "Zadruge" nisam mogao zbog situacije da virusom korona da otputujem u Crnu Goru i tada sam čitava dva meseca ostao kod Reljinih.

Filipovi baba i deda su postali kao moji i tako ih i zovem. Potom, dolazim ponovo za Beograd krajem septembra i od tada pa sve do pre neki dan sam boravio sa Reljom kod njegovih. Oni ni u jednom trenutku nisu želeli da čuju da im ja nešto platim za to što stanujem kod njih. I dok sam tražio stan u koji ću preći, oni su se ljutili na mene i brinuli su da nešto nije u redu - rekao je Kendi za Espreso i dodao:

– Sve u svemu, zahvalan sam im na svemu i kada mi je bilo najteže bili su tu za mene. To ću pamtiti do kraja života i znaju šta god da im treba tu sam da im pomognem ako mogu, a i ako ne mogu pokušaću. Podsetimo da Kendi već nekoliko meseci vodi emisiju "Pitam za druga" na "Red TV"-u.

(Espreso/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.