Šibanja koja su potrela estradu: Ovo su najžešće tuče domaćih zvezda! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

brutalno!

Šibanja koja su potrela estradu: Ovo su najžešće tuče domaćih zvezda! (FOTO) (VIDEO)

Ovo su surove tuče koje su iz korena potresle našu scenu... Br. 3 i 5 su bile najbrutaline, a br. 6 su mnogi i zaboravili!
Objavljeno: 10:26h

Domaće poznate ličnosti neretko su bile glavni akteri ozbiljnih incidenata koji su potresli srpsku javnost. Ovo su najbrutalnije svađe..

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

1. Ivan Bekjarev i Atanasije Uzunović

foto: Dragana Udovičić

Do tuče poznatih srpskih glumaca Ivana Bekjareva i Atanasija Uzunovića došlo je ni manje ni više nego u pozorišu, 2011. godine. Ovaj incident dobio je svoj sudski epilog, a glumci su izneli drugačije viđenje ovog nemilog događaja.

Pre 10 godina počeo je rijaliti sunovrat Srbije: Ovo su ključni momenti koji su od nas napravili zombije! (VIDEO)

- Usred koktela organizovanog posle predstave ‘Karolina Nojber’ prišao mi je Tanasije i dva puta me preko naočara udario u glavu. Morao sam da se branim, uzvratio sam. Tom prilikom sam polomio mali prst na ruci, zbog čega ću morati da nosim gips najmanje mesec dana, izjavio je Bekjarev svojevremeno za “Gloriju”, dodavši da se samo branio, a da je zbog zadobijenih povreda morao da podnese prijavu srpskoj policiji.

S druge strane, Tanasije je ispričao da je Ivan bio taj koji provocira, a da je on bio primoran da se brani.

2. Mina Kostić i Indira Aradinović Indi

Folk pevačice, Indira Aradinović Indi i Mina Kostić potukle su se na probi jednog muzičkog festivala 2008. godine, kada je Kostićeva želela da sa svojom suparnicom raščisti račune. Mina je želela da razgovara sa Indi o svom bivšem mužu Tiki, koji je u tom trenutku bio u emotivnoj vezi sa Indi, pa je zbog toga došlo do sukoba.

Pevačice su se čupale, šutirale i gurale, a pripadnici obezbeđenja su ih jedva razdvojili.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.